Eladó ház Pécs, Űrhajós u.15 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pécs, Űrhajós u.15 100 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8285220
Frissítve: 2 napja

Pécs eladó családi ház 4 szobás: 97,9 millió Ft

97,9 millió Ft
979 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
525 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 309 773 Ft
Második évtől
406 167 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécs-Egyetemváros és Ispitalja határán, csendes, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában, az Űrhajós utcában, teljeskörűen felújított, 100 nm-es, nappali + 3 hálós, 2 fürdőszobás különálló családi ház eladó. Nagyméretű amerikai konyha - nappalival és átalakítás által 3 különnyíló hálószobával rendelkezik a ház. Kettő fürdőszoba-wc került kialakításra, az egyik fürdőkáddal, másik zuhanyzóval van ellátva. A nappaliból nyíló, fedett terasz is új tetőt kapott és bővítve lett. Az ingatlan felújított állapotban van, korábban cserélve lettek a villany és vízvezetékek, műanyag nyílászárók vannak redőnnyel és szúnyoghálóval, cserélve lettek a hideg-meleg burkolatok és a felújításra került a konyha és a fürdőszoba is. Az ingatlanon 10cm-es külső szigetelés van, az aljzat, az álmennyezet és a tető is szigetelve van. Fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja lapradiátorokkal, de rendelkezésre áll egy kandalló is a nappaliban. Rezsiköltsége alacsony. Egy hűtő-fűtő klíma is beépítésre került. Telek mérete 525 nm, a ház előtt-mögött rendezett udvar található. Parkolni az egy állásos garázsban és az udvaron több autóval lehet. Nagyon jó kialakítása és elosztása által kiválóan kihasználható kis és nagy családok által. További információkért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertalacsony közös költségkandallószigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Emőke Estate & More Az iroda összes hirdetése
+36 30 478 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Emőke Estate & More Az iroda összes hirdetése
+36 30 478 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY