Eladó ház Pécs 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pécs 81 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8265750
Referenciaszám: H492100
Feltöltve: 1 napja

Pécs eladó családi ház 3 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
555 556 Ft/m²
81 m²
Alapterület
487 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécs szívében, a csendes és barátságos Budai Városrészben, a Papkert mellett kínálunk eladásra egy földszintes, kiváló állapotú sorházat, amely igazi otthont nyújthat családok számára. Az Apafi utcai ingatlan alapterülete 81 négyzetméter, az udvari bejárat előtt egy szép nagy terasszal. A telek mérete 487 négyzetméter. A háznak egy utcai és egy udvari bejárata is van. Jelenleg nappali plusz 2 tágas szoba található, de a tetőtér jó állapotú, betonfödémes, a 60 négyzetméter könnyen beépíthető, kényelmes lépcsőfeljáróval rendelkezik. A ház alatt egy nagyméretű, jó állapotú szuterénban kényelmesen elhelyezhetők a család cuccai, de létrehozható konditerem, vagy akár szaunatér is, A fürdőszoba zuhanyfülkés, A konyha nemrég fel lett újítva. Az ingatlan gázkonvektoros fűtési rendszerrel rendelkezik. 10 cm-es szigetelés, a főépületen Bramac cserép, szúnyoghálóval ellátott műanyag nyílászárók, felújított áramhálózat emeli az értékét. A kertben külön vízóraval rendelkező kerticsapból lehet locsolni, vagy medencét tölteni, egy könnyűszerkezetes tárolóban elhelyezhető a sokféle kertiszerszám. Alma, körte, cseresznye, szilvafa mellett még kényelmes füves terület áll rendelkezésre. A környék nyugodt, zöld és csendes, kiváló közlekedési lehetőségekkel. A közeli buszmegállók gyors és könnyű hozzáférést biztosítanak a város többi részéhez, így a napi ingázás nem jelenthet problémát. Autóval közlekedőknek az udvarban kocsi beállásra van lehetőség, de a kert végén garázs építésére, vagy gyorsgarázs elhelyezésére is van lehetőség. A környéken minden megtalálható. amire szüksége lehet egy családnak. Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy lehetőség arra, hogy egy szeretetteljes otthont teremtsen családjának. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné megtekinteni ezt a csodás ingatlant, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Bizalommal várjuk érdeklődését, és szívesen segítünk Önnek megtalálni a tökéletes otthont! Nézze meg ezt a szép házat, és ha tetszik, tegyen ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
27 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szegedi Szilvia Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szegedi Szilvia Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY