Eladó ház Pécs 366 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pécs 366 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8182787
Frissítve: 2 hónapja

Pécs eladó családi ház 6 szobás: 290 millió Ft

290 millió Ft
792 350 Ft/m²
366 m²
Alapterület
350 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 917 611 Ft
Második évtől
1 203 151 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Széchenyi tértől 10 perc sétára, csendes utcában található az 5 különálló apartmanból álló ingatlan, ami most vendégházként funkcionál, de nagyszerű lehetőség több generációs családiház, vagy cégközpont kialakítására. Akár ezek együttes kombinációi is tökéletesen megférnek egymás mellett az házban, mely egyedi stílussal rendelkezik. Hangulatában egyszerre vegyül a kortárs művészet világa és a klasszikus életérzés, melyet a Zsolnay előszoba és a tetőgerendák láthatósága biztosít. Így az igazi pécsi életérzést nyújtja. A ház földszintjén található a fő lakrész, ahol 8 különböző helyiség, 3 vizesblokk, szauna, konditerem, és egy akár 50 négyzetméteresre összenyitható két légterű nappali szolgálja a lakók és vendégeik kényelmét. Innen lehet kilépni a belső udvarra, ami teljesen privát hangulatot áraszt, a házon kívülről nem lehet rálátni. A tetőrében egy 68 és egy 74 négyzetméteres külön lakrész lett kialakítva, melyek mindegyikében 2 hálószoba, fürdőszoba, és nagy légterű amerikai konyhás nappali található. A földszinti lakásból nyílik egy tároló pince, és egy külön 16 négyzetméteres garzon. A ház alapterülete nagyjából 200 négyzetméter, a teljes lakóterület 366 négyzetméter. A ház csodaszép 150 négyzetméteres mediterrán stílusú kerttel rendelkezik, amelyben egy kis kerti tó is helyet kapott. Miközben a kerti jakuzziban ülünk, vagy a konditeremben edzünk hallhatjuk a madarak csicsergését és teljes relaxációra nyílik lehetőségünk. Ebben a villában megvalósul az a vágy, miszerint egy belső liget az élettér. Az üvegfalak és nyílászárók hozzájárulnak ahhoz az érzethez, hogy a természetben sétálunk, át, egyik épületrészből a másikba.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csorba Dániel DanDan Realty Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csorba Dániel DanDan Realty Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY