Eladó ház Páty 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Páty 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8261882
Referenciaszám: H491638
Feltöltve: 2 napja

Páty eladó családi ház 4 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
781 250 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 395 522 Ft
Második évtől
518 599 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fiatal felnőttek figyelem! Most egy igazán különleges lehetőséget kínálunk számodra, amely nemcsak egy otthont, hanem egy életstílust is jelent. A Pest vármegyei Pátyon, a felkapott környéken, egy használt ház várja új gazdáját, amely tökéletes választás lehet, ha a nyugalomra és a természet közelségére vágysz, de mégis szeretnél városi kényelmet. Ez a 200 nm-es ingatlan egy 1000 nm-es telken helyezkedik el, így bőven van hely a pihenésre és a szórakozásra. A házban három tágas szoba található, ahol a világos terek és a beépített bútorok, szekrények maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló helyet. A fürdőszoba egy kényelmes pihenőhely, ahol felfrissülhetsz a nap végén. A tágas nappali a középpontja a családi életnek, ideális helyszín baráti összejövetelekhez vagy egy nyugodt esthez a családdal. A ház jó állapotban van, a fűtés gáz cirkóval működik, így mindig meleg és barátságos légkör vár rád. A garázsban két autó számára is van hely, ami különösen előnyös, ha több járművet használsz. A telek rendezett kerttel rendelkezik, ahol a kerti tároló praktikus megoldást kínál a kerti eszközök tárolására. A bővítési lehetőség pedig lehetővé teszi, hogy a jövőben a saját igényeid szerint alakítsd át az ingatlant. A környék ellátottsága kiváló: boltok, éttermek és iskolák mind a közelben találhatóak, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. A közlekedés is kitűnő, hiszen a város központja gyorsan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt, így a munkahelyed vagy a szórakozási lehetőségek könnyen elérhetőek. A csendes utcák és a barátságos szomszédság biztosítják, hogy a mindennapjaid nyugodtak és kellemesek legyenek. Ez a tehermentes ingatlan nemcsak egy új otthon, hanem egy új kezdet is lehet számodra. Ha érdekel a lehetőség, vagy kérdéseid lennének, bátran keress meg! Szívesen válaszolok minden kérdésedre, és segítek, hogy megtaláld álmaid otthonát. Ne habozz, hiszen egy ilyen ajánlat nem tart sokáig!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Terasz:
19 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potor Judit Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potor Judit Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY