Eladó ház Páty 360 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Páty 360 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8254850
Referenciaszám: M288452
Frissítve: ma

Páty eladó családi ház 7 szobás: 320 millió Ft

320 millió Ft
752 942 Ft/m²
360 m²
Alapterület
7207 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 012 536 Ft
Második évtől
1 327 614 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Köszönöm, hogy érdeklődik hirdetésem iránt! Ha Ön szeret elszeparáltan, nyugodt, csendes környezetben, szomszédok nélkül élni, ugyanakkor óriási telekre vágyik Páty legmagasabb pontján, s minden napszakban a kilátásban szeretne gyönyörködni, otthon, saját boros pincéjében borozgatni, nagy a családja vagy akár több generáció együttélésére keres lehetőséget, s mindezt luxus körülmények, de ugyanakkor alacsony rezsijű ingatlanban szeretné, akkor ne keressen tovább, hisz megtalálta! Ha vállalkozásához keres panzió kialakítására is alkalmas ingatlant, ahol a nyugalom szigetére érkezhetnek vendégei, akkor hívjon bizalommal és megmutatom. Eladásra kínálom Páty, Pincehegy tetején ezt a 7207 m2-es telekterületen lévő, 425 m2-es, 2 szintes, 7 szobás családi házat, két beállású garázzsal, szaunával, mozi szobával, boros pincével, óriási teraszokkal, pazar kilátással, a telek végében egy patakkal. A lakótéren kapott helyet az egy légtérben található nappali kandallóval, teraszkapcsolattal, étkező, konyha, 3 hálószoba, gardrób szoba, szauna, valamint 2 fürdőszoba WC-vel. Az alsó szint jelenleg hobbi, tároló és dolgozó részként funkcionál. Mozi szoba, mosókonyha, home office-ra alkalmas dolgozó szoba, csocsó asztal található. Itt kapott helyet a ház gépészeti helyisége is, ami a geotermikus fűtésrendszer (Stiebel, vezérlés Siemens) fal és padlófűtését és hűtését irányítja. Az ingatlant a praktikusság is jellemzi, központi porszívó, szennyes ledobó, saját szennyvíztisztító is kiépítésre került. A telek körbekerített, a garázsból közvetlen bejárat van a házba is. Természetesen távirányítóval működtető elektromos kapuval, elektromos garázskapuval, riasztórendszerrel is felszerelt a családi ház. Hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot, s megmutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2009
Terasz:
92 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobai Beáta Budapest II. kerület Ganz utca 5-7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 312 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobai Beáta Budapest II. kerület Ganz utca 5-7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 312 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY