Eladó ház Páty 350 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Páty 350 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8138879
Referenciaszám: H485850
Frissítve: 1 hónapja

Páty eladó családi ház 8 szobás: 229 millió Ft

229 millió Ft
654 286 Ft/m²
350 m²
Alapterület
725 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 724 596 Ft
Második évtől
950 074 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ!!! Egy igazi gyöngyszem várja azokat, akik egy nagyobb családi házat keresnek Pest vármegyében, Páty Újtelep városrészén. Az ingatlan egy csendes, nyugodt környéken található, ahol a természet közelsége és a városi élet előnyei egyaránt élvezhetőek. Az ingatlan állapota kiváló, a 350 nm-es alapterületű ház 8 szobával és 4 fürdőszobával rendelkezik, így biztosítva van a család minden tagjának a kényelmes élet. A 725 nm-es telken található két autó beállására alkalmas garázs, valamint egy kellemes kert, mely tökéletes helyszín a családi programokhoz. Az ingatlan egyik legnagyobb előnye a kiváló elhelyezkedése. Az M1 autópálya mindössze 5 percre található, így könnyedén elérhető a fő város. A környék tömegközlekedése is kiváló, a buszmegálló mindössze 2 perc sétára található, ahonnan a közeli városok és Budapest is könnyen megközelíthető. A környék egyéb előnyei közé tartozik a nyugodt, biztonságos környezet, valamint a kiváló infrastruktúra. A közelben találhatóak kiváló iskolák, óvodák, valamint különböző sport- és szabadidős lehetőségek. Az ingatlan fűtése elektromos kazánnal történik, azonban klímával felszerelt, így a nyári melegben is kellemes hőmérsékletet biztosít. Ha szeretnének egy igazán kényelmes, családi otthont, amely közel van a városhoz, de mégis a természet közelségében található, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet. AZ INGATLAN PER-TEHER MENTES! A felmerülő kérdésekkel és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentkirályi Boldizsár Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentkirályi Boldizsár Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY