Eladó ház Patvarc 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Patvarc 64 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8157536
Referenciaszám: 42_tm
Frissítve: 20 napja

Patvarc eladó családi ház 3 szobás: 12,99 millió Ft

12,99 millió Ft
202 969 Ft/m²
64 m²
Alapterület
1417 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 41 103 Ft
Második évtől
53 893 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Patvarcon! Eladásra kínálok a Cserhát dombjai között, egy 1417 m2-es telken elhelyezkedő, 64 m2-es családi házat! Praktikus elrendezésének köszönhetően, tökéletes választás lehet a vidékre vágyóknak, csendet és nyugalmat keresők számára! A ház belsejét tekintve, a 2019-ben épített ingatlanban leginkább a meghittség és a kényelem ötvözi egymást. Kialakításra került benne két, külön bejáratú hálószoba, konyha, fürdőszoba, és egy tágas, nagy nappali. Egy éve történt meg a teljes, és már befejezett felújítása, mikor is a házban bevezették az éjszakai-nappali áramot, az épület 8 cm-es hungarocell, maga a tetőtér pedig 20 cm-es, kőzet gyapot szigetelést kapott. Ezen felül a víz-és villanyhálózat is cserélve lett. Közművek szempontjából az ingatlanban kiépítésre került a villany, víz és csatorna. Az otthon melegéről kályha gondoskodik, a meleg víz szolgáltatás pedig villanybojlerrel megoldott. Kisétálva a gyönyörű szépen parkosított, bokrokkal szegélyezett udvarra, itt kapott helyet egy külön elkerített, kisállattartásra alkalmas épület, és az ásott, veteményest ellátó gyűrűs kút. A telek méretéből adódóan lehetőségünk nyílik a zárt udvari parkolásra is. Maga Patvarc egyedülálló adottságú, gyönyörű község, Budapesttől 80, Balassagyarmattól mindösszesen 5 km-re, így a mindennapokhoz elengedhetetlen intézmények, boltok, mind megtalálhatóak a közelben. És aki előnyben részesíti a békességet és a természetbe vágyódik, annak lehetősége van nagyokat sétálni, kikapcsolódni Nógrád megye valóságos gyöngyszemében, felfedezni a környék nevezetességeit, mint például a Mailáth-kastélyt vagy a nevezetes Haranglábat, és mindezeket zöldellő dombok ölelésében! Jöjjön el a nyugalom otthonába! Irányár: 12,99 M Ft Az alábbi szolgáltatásokkal állok rendelkezésére ingatlanvásárlásban, eladásban: - Ingatlanközvetítés - Értékmeghatározás, értékbecslés - Hirdetés profi alaprajzzal - Szerződéskötés megszervezése - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása és tanácsadás - Energetikai ügyintézés Hitelügyintézés: független hiteltanácsadó díjmentesen segít kiválasztani a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót. Ingatlan megtekintése során, e-mail cím megadásával, országos rendszerből ingyenes ajánlatküldés! Elérhetőségeim: 06-20-624-2677 takacs.marica1989@gmail.com Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, ha felkeltettem az érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY