Eladó ház Pásztó 167 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pásztó 167 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8237746
Referenciaszám: M247618-4414363
Frissítve: ma

Pásztó eladó családi ház 6 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
592 814 Ft/m²
167 m²
Alapterület
684 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 253 Ft
Második évtől
410 731 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nógrád vármegyében, Pásztó belvárosában forgalmas helyen, eladásra kínálok egy 167 négyzetméteres, 1 szintes, 2023- ban felújított családi házat. Az ingatlan bejárata a város főutcájára néz, ezért üzleti-irodai célra is kiváló. A 6 szobás, 3 fürdőszobás, 2 konyhás ház azonban több bejárattal is rendelkezik, és a telken befelé haladva csendes lakóotthon kényelmét nyújtja. Falai 70 cm vastagságúak, a ház alatt pedig hatalmas kőpincével rendelkezik, ami kb. 35 nm méretű. Az ingatlan, teljes körben igényesen felújított, fűtése jelenleg gázkonvektorokkal biztosított. A hat szobás ingatlan három család részére alkalmas, tekintettel arra hogy három lakás került kialakításra. Az ingatlanhoz tartozik egy 684 négyzetméteres rendezett sík telek kert termő gyümölcsfákkal. Pontos helyiséglista -és az alaprajz befogadó méretekkel-megtalálható az OTP Ingatlanpont honlapján, ahol egyébként a legtöbb fényképet találja az ingatlanról. A Budapest felé vezető 21-es számú 4 sávos főútvonal az ingatlantól 1 km-re található, melyen kb. 40 perces autóútra van a főváros. A két város közt állandó távolsági buszjárat indul minden órában, kb. 60 perces menetidővel. Irodánkban ingatlanja adás-vételéhez teljes körű ügyintézést biztosítunk, ideértve a kedvezményes hitellehetőséget is. Amennyiben a vásárláshoz el akarja adni saját ingatlanját, szívesen segítek. Idegen anyanyelvű vevők részére is állok rendelkezésre. If you are foreign citizen, please do not hesitate to contact me via email.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortoskocsibeállójó közlekedésűamerikai konyhapincealacsony közös költséghőszigeteltriasztóredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zánki Zoltán OTPip - Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 368 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zánki Zoltán OTPip - Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 368 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY