Eladó ház Pásztó 234 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pásztó 234 nm
Hirdetéskód: 8226043
Feltöltve: 17 napja

Pásztó eladó családi ház 5 szobás: 140 millió Ft

140 millió Ft
598 291 Ft/m²
234 m²
Alapterület
952 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 442 985 Ft
Második évtől
580 831 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Budapesttől 80 km-re a Mátra lábánál festői környezetben, Pásztó történelmi városközpontjában, mégis csendes helyen lévő családi ház teljes bútorzattal. Egyedi építésű és igényes elrendezésű, berendezésű, több generáció számára is alkalmas tehermentes ingatlan. Pár perc sétára elérhető óvoda, bölcsőde, iskola, bevásárlási lehetőségek, piac, orvosi rendelők, gyógyszertár. Pásztó város Nógrád megye folyamatosan fejlődő része, kiváló infrastruktúrával, Budapestről személygépkocsival az M3-as autópályán és a négysávos 21-es autóúton 50 perc alatt elérhető, valamint a Mátra közelsége miatt is tökéletes választás. Az ingatlan különlegessége: Egyedi elhelyezkedése, (távol az utcafronttól, csendes zárt részen) egyedi tervezése, (az építés évében elnyerte “Az év háza” díjat) folyamatos állagmegőrzése, korszerűsítése. Tágas, élhető belső terek a felső szinten is Fagerendás mennyezet a földszinten Parkosított kert örökzöldekkel, virágzó bokrokkal, rózsákkal A bográcsozó mellett nyitott fedett étkezőhely rönkfa asztallal, székekkel, mosogatóval. Rönkfa kerti bútorok a bográcshely körül, rönkfa kerti hintaágy Kerti vízrendszer (öntözőrendszer, külső mosogató, külső angol wc) kerti elektromos áram több csatlakozási ponttal, mozgásérzékelős világítás A konyhából is nyíló hátsó konyhakert A házzal egybeépített garázs + tároló A ház: Földszinten az előszoba, a konyha és étkező légtere két boltíves nyílással a nappalira. Itt található még a konyhából nyíló spájz, 1 szoba, zuhanyozós fürdőszoba, wc, kazánhelyiség mely a garázsból is megközelíthető. Széles falépcső vezet a felső szintre, ahol 3 szoba, 2 gardrób helyiség, kádas fürdőszoba, wc van. Az ár tartalmazza a teljes bútorzatot, valamint a kert gondozásához szükséges gépeket, eszközöket. Ingatlanközvetítők segítségét köszönöm, nem kérem.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortospincebútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Családi ház eladó
+36 30 425 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Családi ház eladó
+36 30 425 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY