Eladó ház Pásztó 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pásztó 58 nm
Hirdetéskód: 8113484
Feltöltve: 4 hónapja

Pásztó eladó családi ház 2 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
456 897 Ft/m²
58 m²
Alapterület
400 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 851 Ft
Második évtől
109 943 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Mátra-hegység lábánál Pásztó központi részén, eladó egy tehermentes, parasztház jellegű családi ingatlan. A ház, amely egy 400 m2-es telken helyezkedik el, 58 m2 alapterületű, elrendezését tekintve 2 szoba, előszoba, konyha, kamra, valamint fürdő+WC helyiség. Az ingatlan 2018-2019.-ben részbeni felújításra került, melynek során a belső villanyhálózati kábelek cseréjén kívül, a vezetékes víz -és közüzemi csatornára bekötés, valamint a fűtés korszerűsítése is megtörtént. A helyiségek melegét NOBO villany fűtőtestek biztosítják, de a ház hagyományos fűtésre is alkalmas. Az ingatlan falazata kő, tégla és vályog, tetőszerkezetén hagyományos szalagcserép található. Az ingatlan gáz kivételével összközművel ellátott. A telken lévő ásott kút alternatív lehetőséget biztosít a vezetékes vízről kútvízre történő átváltásra a házba beszerelt váltó csap segítségével. Az ingatlan részben alápincézett. A nyári konyha jellegű melléképület és fészer számos dolog tárolását könnyíti meg. A ház kiválóan alkalmas azoknak, akik csendes, nyugodt életre vágynak mégis mindentől elérhető távolságra. Irányár : 26.500.000.Ft Érdeklődni : 06/30/9839-882.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramkertcsendesvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nyíri Dóra
+36 30 983 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nyíri Dóra
+36 30 983 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY