Eladó ház Parasznya 111 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Parasznya 111 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8248999
Referenciaszám: 000403
Frissítve: 2 napja

Parasznya eladó családi ház 4 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
224 324 Ft/m²
111 m²
Alapterület
2709 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 788 Ft
Második évtől
103 305 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000403 Miskolchoz 17 km-re, a Bükk-hegység lankái által körülölelve, PARASZNYÁN eladó, 111 m2-es, tetőtér beépítéses, SZERKEZETILEG JÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ. Városból kiköltözni vágyóknak ideális! A Varbói-tó 2,5 km-re található. A házra falusi CSOK és CSOK+ hitel igénybe vehető! A ház teljes körű felújítást igényel, 2709 m2-es gazdálkodásra is alkalmas telken helyezkedik el, amely szintén törődésre szorul. A tető palával borított, fa födém szerkezettel rendelkezik. Szilikátból épült, fa nyíllászárókkal, műanyag bejárati ajtóval. Az ingatlanba be van vezetve a gáz, villany, víz és a szennyvízcsatorna hálózatra is csatlakoztatva van. A házban 4 szoba helyezkedik el, a földszinten lévő szobákat simított beton-linóleum, míg az emeleten lévőket parketta fedi. A konyhát, a főzőfülkét, az előteret és a lépcsőházat metlaki borítja. A házban radiátorok vannak, gázkazán és vegyes tüzelésű kazán szolgáltatta a meleget. Az épület hátsó részében helyezkedik el a fűthető garázs, ahová betonozott feljárón át juthatunk be. A ház egy része alatt pince található, ami a garázsból nyílik, két szénledobó nyílással rendelkezik. Pince mérete: 487x446 cm, a mennyezete betongerenda és kefni, alja döngölt föld. Az udvaron külön épületben, nyárikonyha található, amely két helyiségből áll, a víz és a villany be van vezetve. A tetejét cserép fedi, falai téglából és betonblokkból készültek. Az egyik helyiséget metlaki, míg a másikat simított beton fedi. Nyárikonyha mérete: 18 m2. A nyári konyhától pár méterre tisztításra szoruló ásott kút található. Az udvar részben betonozott egészen az istállóig. A ház mögötti istálló, amely terméskőből épült, metlaki aljzattal rendelkezik, a tetőt cserép fedi, a villany be van vezetve . Az istállóval egy épületben, külön bejárattal rendelkező műhely van, amelyet beton aljzat fed, hozzá építve egy könnyűszerkezetes szín zárja a sort. Istálló mérete: 468x626 cm Műhely mérete: 460x626 cm Szín mérete 247x641 cm A ház, a nyárikonyha és az istálló esőgyűjtő csatornával rendelkezik. Az istálló épületével szemben 4 fiókos disznóól fekszik, melynek a fele kifutó. Mérete: 413x800 cm A kertben szőlő és különböző termő gyümölcsfák találhatóak: alma, birsalma, dió, körte. Az ára alkuképes, mert a tulajdonos a lomtalanítás, és takarítás miatt enged az árból. Ideális választás családosoknak, vagy akár azoknak is, akik szeretik a nyugodt életet. Az ingatlan alaprajzát, amely tájékoztató jellegű, a képek között találja! Hívjon bátran kérdéseivel, vagy ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, kedvezményes lakáshitel, CSOK ügyintézés, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY