Eladó ház Parasznya 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Parasznya 90 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8043825
Referenciaszám: 313873
Frissítve: ma

Parasznya eladó családi ház 3+1 fél szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
287 778 Ft/m²
90 m²
Alapterület
800 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 952 Ft
Második évtől
107 454 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy hangulatos ház Parasznyán! Fedezd fel ezt a bájos, jól karbantartott 90 négyzetméteres családi házat, mely Parasznya csendes, panorámás utcájában várja új tulajdonosát. Az ingatlan 3 és fél kényelmes, világos szobával rendelkezik, mindegyikük a melegséget sugárzó, könnyen tisztán tartható laminált padlóval borított. Az otthon melegét gázfűtés biztosítja, mellyel a téli hónapokban is garantált a kényelem. A hangulatos cserépkályha pedig nem csak a melegséget, de a családi esték varázsát is otthonodba hozza.Ezen kívül fatüzelésű kazánnal is rendelkezik az ingatlan. A ház tetőszerkezete kifogástalan állapotban van, így nem kell aggódnod az időjárás viszontagságai miatt. Az 800 négyzetméteres, gondozott kert igazi kikapcsolódási lehetőséget kínál az egész család számára. Képzeld el, ahogy a naplementét csodálod a saját kertedben, vagy éppen baráti összejöveteleket tartasz a szabadban! Az ingatlan statikailag is kiváló állapotban van, így csak a saját izlésére kell formálni a belső tereket. Ne hagyj ki egy ilyen ritka lehetőséget, hogy ebben a nyugalom szigetében leld meg új otthonodat Parasznyán. Tegyél szert rá, mielőtt más teszi! Érdeklődj most, és lépj be az álmaid otthonába. Üdvözlettel Rácz Bernadett 06202360531 Irodánk teljes körű bank független hitel szakértőkkel és ügyvédi háttérrel segíti a gördülékeny adásvételi eljárás lebonyolítását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázspanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Bernadett Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 20 236 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Bernadett Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 20 236 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY