Eladó ház Pápa 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pápa 85 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8282861
Referenciaszám: M271650-4765656
Frissítve: 2 napja

Pápa eladó családi ház 3 szobás: 34 millió Ft

34 millió Ft
400 000 Ft/m²
85 m²
Alapterület
704 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 582 Ft
Második évtől
141 059 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELKEDŐ LEHETŐSÉG! Veszprém vármegye, Pápa Erzsébetvárosi részének csendes utcájában, eladó egy 80 m2-es, 3 szobás, kiváló állapotú belül teljes felújításon átesett ikerház egyik fele. Az ingatlan 704 m2-es telken fekszik, ami közös használatú. Jelenlegi elosztása szerint az ingatlan áll: két hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba, WC és egy tároló helyiség. A ház alatt rendelkezésre áll egy szintén tárolásra alkalmas pince. Belső kialakítása modern, igényes. A konyha gépészete a vételár részét képezi. Az udvaron a lakáshoz tartozik: terasz, kertészkedésre alkalmas terület, illetve nyílt kocsibeálló, ami 2 autó védelmét biztosítja. 2018-ban az ingatlan teljes körű felújításon esett át, a villany-, víz- és szennyvízhálózat megújúlt, kívül 15 centis szigetelést kapott a ház, valamint a padlás is hőszigetelésre került kőzetgyapot táblákkal. Új nyílászárók kerültek beépítésre, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. Minden helyiség új burkolattal lett ellátva. H tarifa bevezetésre került, így alacsony rezsiköltséggel rendelkezik. Fűtése 3 klímaberendezéssel és a nappaliban elhelyezkedő fa tüzelésű kandallóval történik, gáz fűtés is kialakítható az ingatlanban. Melegvíz ellátását okosbojler szolgáltatja. A lakás tökéletes választás lehet családosok és idősebbek számára egyaránt vagy befektetési célra. OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Az ingatlanról készült alaprajz, illetve fényképfelvételek az Otp ingatlanpont szellemi tulajdonát képezik. Amennyiben felkeltette érdeklődését az általam kínált ingatlan, keressen! Ragadja meg ezt a remek lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűcsendeshőszigeteltklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hima Zsuzsanna OTPip - Győr Bajcsy-Zsilinszky út 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 419 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hima Zsuzsanna OTPip - Győr Bajcsy-Zsilinszky út 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 419 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY