Eladó ház Pápa 167 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pápa 167 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8179137
Referenciaszám: 319947
Frissítve: 19 napja

Pápa eladó családi ház 3+2 fél szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
448 503 Ft/m²
167 m²
Alapterület
1013 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Pápán, Tókert városrészben a ügyfeleink által kedvelt Kankalin utcában! Eladásra kínálunk egy teljesen felújított, két szintes, 167 négyzetméteres családi házat Pápán, a Kankalin utcában. Az ingatlan ideális választás nagyobb családoknak és azoknak, akik tágas, modern otthont keresnek. A ház főbb jellemzői: Alapterület: 167 négyzetméter Szintek száma: 2 Szobák: 3 szoba az alsó szinten, 2 félszoba a felső szinten Nappali: tágas, klímával felszerelt Étkező: bárpulttal Konyha: modern és jól felszerelt Fürdőszobák: az alsó szinten kád és zuhanyzó, a felső szinten WC-vel Kamra és WC: külön helyiségben az alsó szinten Terasz: 17 m2 Udvar: térköves udvar, füves udvarrész a telek hátsó részén. Garázs: két beállású Kapuk: elektromos kapu Felújítás: a ház teljesen felújított Támogatás: a ház alkalmas CSOK+ igénybevételére Ez a 167 m2-es, kétszintes családi ház tágas és világos terekkel rendelkezik. Az alsó szinten található két szoba, egy tágas nappali klímával, egy étkező bárpulttal, egy modern konyha, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, kamra és egy külön WC. Az alsó szint tökéletesen alkalmas mindennapi életre és vendégek fogadására. A felső szinten további két félszoba található, klímával felszerelt, valamint egy fürdőszoba WC-vel. A 17 m2-es terasz kiváló helyszín a pihenésre és a családi összejövetelekre. A házhoz tartozik egy térköves udvar, egy konyhakert, valamint egy füves udvarrész a telek hátsó részén. A két beállású garázs és az bejárati elektromos kapu további kényelmet és biztonságot nyújt. Ez az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik egy kényelmes, modern és jól felszerelt otthont keresnek Pápán. Ráadásul az ingatlan alkalmas a CSOK+ támogatás igénybevételére, ami további anyagi segítséget jelenthet. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon minket és tekintse meg személyesen ezt a remek ingatlant! Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: Telefon: 0630 224 8091 Email: mate.henreitte@gmail.com Irodánk ingyenes segítséget nyújt hitel ügyintézésben és kamat kedvezmények biztosításában. Továbbá, rendelkezésre áll ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése és földhivatali ügyintézés is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ügyfélbarát Ingatlan Iroda Ügyfélbarát Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 224 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ügyfélbarát Ingatlan Iroda Ügyfélbarát Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 224 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY