Eladó ház Pápa, Alsóváros 98 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pápa, Alsóváros 98 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8288105
Referenciaszám: 190_ae
Feltöltve: ma

Pápa eladó családi ház 3 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
561 224 Ft/m²
98 m²
Alapterület
715 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 030 Ft
Második évtől
228 184 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag ingatlanirodánk kínálatában! Kiváló ár-érték arányú ajánlat! Megvételre kínálom Pápa városközponthoz közel, mégis csendes utcában, a Bánki Donát utcában elhelyezkedő, 197.-ban, épített, nagyon jó állapotú családi házat. Az ingatlan lakórésze 98 m2 hasznos alapterületű. A lakótérben található 3 szoba, előszoba, főzőfülke, éléskamra, fürdőszoba, külön Wc, valamint zárt, beépített terasz. A belső tér kialakításából adódóan igény szerint alkalmas a változtatástatásra, átgondolt megoldással kialakítható a családi közös tér a 3 hálószoba megtartása mellett. A 34 m2 alapterületű szuterénban helyezkedik el egy gépkocsi tároló, amit a tulajdonos jelenleg a téli tüzelő tárolására használ, de a helyiség eredeti funkcióra történő visszaállítása azonnal lehetséges. A szuterénban kapott helyet a vegyes tüzelésű kazán, valamint egy barkácsműhely. A különálló melléképületben gépkocsi tároló, kerti szerszámok tárolására alkalmas helyiség került kiépítésre. A melléképület alatt helyezkedik el egy borospince, ami további lehetőséget teremt a családi házakra jellemző tárolási kapacitás hiányának enyhítésére. Az ingatlan összközműves, az elektromos ellátást 3 fázisú hálózat szolgálja ki. A telek alapterülete 715 m2. Az otthon melegéről kondenzációs gázkazán, valamint alternatív fűtési lehetőségként, a szuterénban elhelyezkedő vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A használati melegvizet a kondenzációs gázkazán állítja elő. Az épület nagyon jó állapotban van, per és tehermentes. Az ingatlan kitűnő ajánlat azok számára, akik szeretnének a város központjához közel ( gyalog max. 10 perc), mégis csendes és megbízható környezetben élni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
G
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágoskamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pánczér László Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 560 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pánczér László Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 560 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY