Eladó ház Pap 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pap 125 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8147340
Referenciaszám: H486368
Frissítve: 1 hónapja

Pap eladó családi ház 3 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
263 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
2937 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 101 Ft
Második évtől
136 495 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Szeretném bemutatni Önnek a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Papon található, tágas és rendezett kerttel rendelkező, családi házat. Az ingatlan 125 nm-es alapterülettel és 2937 nm-es telken helyezkedik el, így elegendő helyet biztosít a család minden tagjának. Az ingatlan állapota jó, falazata vályog és tégla, mely szigeteléssel ellátott, tetőrendszere lemezzel fedett, Nyílászáróit hőszigetelt műanyagra cserélték így azonnal költözhető. A fűtést gáz (cirko) biztosítja, ami gazdaságos és környezetbarát megoldás. A házban 3 szoba és 1 fürdőszoba található, így elegendő hely áll rendelkezésre a kényelmes életvitelhez. A garázsban 2 autó számára van hely, így a parkolás sem jelenthet problémát. Az ingatlan különösen ajánlott családosoknak, hiszen a falusi csok kompatibilis. A tágas nappaliban és az amerikai konyhában a család tagjai együtt tölthetik az időt és élvezhetik a közös étkezéseket. A ház központi elhelyezkedése miatt igen kedvező családosoknak, közelében iskola, óvoda, közintézmények, orvosi rendelő, patika, különböző boltok üzletek, buszvárók és nem utolsó sorban templomok igény szerint. Ha további kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, keressen bátran, hiszen célunk az Ön elégedettsége!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY