Eladó ház Pánd 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pánd 69 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8269702
Referenciaszám: HZ069457
Frissítve: 1 napja

Pánd eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
578 261 Ft/m²
69 m²
Alapterület
972 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy 69 négyzetméteres összközműves, felújított vályogházat,ami tégla alapra épült. A fűtésről hűtő-fűtő  klíma , gázkonvektor ,a fürdőszobában pedig törölköző szárító gondoskodik,  amelyek együtt biztosítják a kellemes beltéri hőmérsékletet az év minden napján.A ház belső tereit tekintve a felújítás során nagy figyelmet fordítottak  a minőségre és a funkcionális térkihasználásra. Az elmúlt években  a víz , villany vezetékek cseréje megtörtént , valamint új műanyag nyílászárók, járólapok kerültek be Elrendezését tekintve :- fedett terasz , ami beépíthető- előszoba- amerikai konyhás nappali- 2 szoba- fürdőszoba wc-vel-gardrób, beépített egyedi szekrénnyel-kamra-pinceTovábbá található az udvaron egy fedett kocsibeálló, valamint egy műhely is .Nem szabad megfeledkeznünk az elhelyezkedés előnyeiről sem. Pánd község ideális hely azok számára, akik a városi nyüzsgéstől távol, de mégis karnyújtásnyira szeretnének élni a civilizáció által kínált lehetőségektől. A településen megtalálhatók a mindennapi élethez szükséges alapvető szolgáltatások, mint boltok, iskola, és orvosi rendelő.Összességében, ha egy hangulatos, teljesen felújított otthonra vágyik, mely a modern kényelmet és a vidéki békét egyaránt kínálja, ne keressen tovább! Ez a gyönyörű vályogház Pándon várja, hogy új tulajdonosa otthonra találjon benne.Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse álmai otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Zsófia Anna Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 148 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Zsófia Anna Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 148 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY