Eladó ház Paks 112 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Paks 112 nm
+36 fotó
Hirdetéskód: 8120591
Referenciaszám: 25189
Frissítve: 18 napja

Paks eladó családi ház 6 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
266 964 Ft/m²
112 m²
Alapterület
1040 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pakson központhoz közeli, felújítandó 112m2-es családi ház ELADÓ Akár két generációnak is kiváló lehetőség, vagy külön bejáratú üzlethelyiségnek, szolgáltatásnak. AZ ÉPÜLET: – Vegyes falazat – Fa nyílászárók – Tető fóliázva – Melléképületen új tető – Felújítandó - Teljes közmű, központi gázkazán AZ INGATLAN ÁLTALÁNOS ADATAI – Lakótér: 112m2 – Telek: 1040 m2 – Az ingatlan 2 lakrészt foglal magába – Az épülethez csatlakozik egy 70m2-es melléképület rész is. – Pince – Kerti csap HELYISÉGEK: – 1. Lakrész(81m2) helyiségei: Jelenleg 4 db szoba, mely gipszkartonnal lett elválasztva, igény esetén a fal kiszedhető és 2 db nagyobb méretű szobát kapunk, + nappali, konyha, kamra, folyosó, fürdőszoba és WC. – 2. Lakrész(31m2) helyiségei: Nappali+ szoba, konyha, közlekedő, fürdő. Tehermentes ingatlan! PARKOLÁS: Utcán ingyenes. A KÖRNYÉK: Városközpont közeli. Bevásárlási, szórakozási, hivatali, banki, orvosi szolgáltatások, buszmegálló közelében fekszik, minden pár perces sétával elérhető. Kiváló elhelyezkedésű ingatlant keres, mely alkalmas akár több generáció együttélésére, vagy befektetési célra? Az épület felújítása után bármelyik funkciót képes betölteni! Ne hagyja ki! Jöjjön, nézze meg! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
H
kertpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rónai Krisztina Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 310 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rónai Krisztina Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 310 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY