Eladó ház Pákozd 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pákozd 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8228784
Referenciaszám: HZ049010
Frissítve: ma

Pákozd eladó családi ház 4 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
712 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
1579 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 612 Ft
Második évtől
369 243 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ház Pákozdon – Családi Otthon Kiváló Elhelyezkedéssel!Pákozd egy festői település, a Velencei-tó északi partjának közelében, a Velencei-hegység délkeleti lábánál található. Ez a csendes település ideális otthont kínál mindazok számára, akik szeretnék élvezni a természet közelségét, miközben a főváros nyújtotta lehetőségek is könnyen elérhetők.Fedezze fel ezt a Barátságos, Egyszintes Családi Házat Pákozd csendes övezetében! Jellemzők:Telek paraméterei: Lke-1 építési övezetBeépíthetőség: 30 %Telek mérete: 19*85 mHáz jellemzői:Könnyűszerkezetes, fa vázszerkezetű ház, tégla burkolattalTágas nappali plusz három hálószobaKonyha, étkező, kamra, háztartási helyiségKádas fürdőszoba, WC, előszobaKét fedett terasz a praktikus pihenéshezKert::Kb. 1600 m² gyönyörű kert gyümölcsfákkalKerti tó és kerti sütögetőPince, tároló, nagyméretű garázs és kazánház a ház alattFűtés és Kényelem:Gazkazán gondoskodik a padlófűtésrőlKorszerű szúnyoghálók az ablakokon és ajtókonBeépített szekrények a szobákban és konyhábanMinőségi Belső Terek:Mázas kerámia a közös helyiségekbenParketta a szobákbanMagas minőségű csempeburkolat a konyhában és fürdőszobábanKedvező Rezsi:Havi fűtés- és melegvíz díj körülbelül 15.000 FtFantasztikus Elhelyezkedés:Játszótér, kisbolt és autópálya felhajtó mindössze 5 perc távolságraBudapest 49 km-re, Székesfehérvár 10 km-re, Siófok (Balaton) 50 km-reEz a családi ház ideális választás mindazok számára, akik csendes, természet közeli környezetet keresnek, miközben Budapest könnyen elérhető. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marczis Krisztina Duna House - Istenhegyi út Az iroda összes hirdetése
+36 20 951 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marczis Krisztina Duna House - Istenhegyi út Az iroda összes hirdetése
+36 20 951 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY