Eladó ház Pákozd 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pákozd 52 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7797740
Referenciaszám: H470214
Frissítve: 1 hónapja

Pákozd eladó családi ház 3 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
673 077 Ft/m²
52 m²
Alapterület
533 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 746 Ft
Második évtől
145 208 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Velencei-tóhoz közel Pákozd belterületén eladó egy hétvégi ház, ami alkalmas lehet állandó otthonnak is!!! Ház főbb jellemzői: * Téglából épült, kívül-belül szigetelt * Építés éve: 1990-es évek * Mérete: 52 nm, ami magában foglal az alsó szinten egy nagyobb előteret, ami nappaliként is használható+ konyhát és fürdőszobát. A felső szinten két szoba kapott helyet pazar kilátással. * A házból nyílik a (földdel fedett) tökéletesen szigetelt boros pince ajtaja. * Telekméret: 533 nm * Közművek közül a villany bekötve, víz telken belül fúrt kútról, amiből házi vízmű rendszerrel tökéletes minőségű ivóvíz nyerhető * Fűtést a mennyezetre felszerelt elektromos panelek biztosítják * Melegvizet villanybojler biztosítja * Nyílászárók: műanyag ablakok, redőnnyel ellátva, fa ajtókkal * Tető: hagyományos fa födém, cseréphéjazással ellátva * A telken megtalálható fúrt kút, tároló, gyümölcsfák, kerti sütögető A tulajdonos székesfehérvári lakás beszámításban is gondolkodik! Pákozd egy dinamikusan fejlődő falu, mindössze 13 km-re fekszik Székesfehérvártól és 12 km-re a Velencei tótól. A környék csendes, rendezett, a buszmegálló 10-12 perc sétára található a háztól. A településen óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, könyvtár illetve posta is megtalálható. Kérdése van? Szeretné megnézni személyesen? Hívjon most! Az ingatlanról további információval szolgálhatok elérhetőségeim valamelyikén. Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zóka Erika Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zóka Erika Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY