Eladó ház Pakod 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pakod 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8199313
Referenciaszám: 170256
Frissítve: 20 napja

Pakod eladó családi ház 3 szobás: 23,99 millió Ft

23,99 millió Ft
9 357 Ft/m²
76 m²
Alapterület
2564 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 909 Ft
Második évtől
99 530 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170256 hivatkozási számú pakodi családi ház. Eladó családi ház Pakodon! Eladó egy szépen karbantartott családi ház Pakodon, amely két fűtési rendszerrel is rendelkezik: fatüzelésű kazánnal és gázkazánnal is lehet fűteni! A meleg vizet gáz bojler biztosítja, így minden évszakban kellemes hőmérsékletet biztosít az otthonában. A 76 négyzetméteres házban két tágas szoba, egy kényelmes nappali, egy jól felszerelt konyha, egy fürdőszoba és egy külön wc található. Az ingatlan része továbbá egy kazánház is, ahol a bojler kapott helyet, valamint egy zárt előtér, amely a reggeli indulások ás esti érkezések helyszíne belépéskor, kabáttárolóval, cipős szekrényekkel. Az ingatlan modern hőszigetelt, többkamrás fa és műanyag ablakokkal rendelkezik, amelyeken keresztül beáramlik a természetes fény. A ház egy 2564 négyzetméteres telken fekszik, amelynek kb. fele bekerített. A telken található még egy tároló, egy 25  négyzetméteres lemez  garázs, rengeteg gyümölcsfa és egy ásott kút is, amely hozzájárul a kert gondozásához. A telek másik felén, amely még nincs bekerítve, szintén rengeteg termő gyümölcsfa található. Az ingatlan szépen karbantartott, a tetőt 2017-ben teljesen felújították és modern betoncseréppel fedték be. A déli tájolásnak köszönhetően napfényes a lakás, fa födémszerkezete és sok fa burkolása miatt otthonos hangulatot áraszt. A terület sík, könnyen művelhető és rendezett. Pakod település Pókaszepetk mellett található. Pakod egy barátságos kis település, amely Zalaegerszegtől, a megyeszékhelytől mindössze 20 kilométerre helyezkedik el. A faluban iskola és óvoda is működik, ami ideális választás családok számára. Pakod könnyen megközelíthető busszal és vonattal is, így a közlekedés kényelmes és egyszerű. Ez a takaros ingatlan ideális választás mindazok számára, akik egy nyugodt, vidéki környezetben szeretnének élni, miközben élvezhetik a modern kényelmi szolgáltatásokat is.  Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!  Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pakodi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170256 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsisné Wettstein Judit Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 779 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsisné Wettstein Judit Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 779 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY