Eladó ház Páka, Rákóczi út 8 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Páka, Rákóczi út 8 70 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8251064
Frissítve: 2 napja

Páka eladó családi ház 2 szobás: 11,9 millió Ft

11,9 millió Ft
170 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1826 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 654 Ft
Második évtől
49 371 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lentitől 10 km-re, Pákán kínálom eladásra egy csendes utcában lévő 2 szobás családi házat, nagy zöld udvarral, garázzsal és a telek végén egy kis erdő résszel. A ház az 1970-es évek körül épült. Alapja beton, falazata tégla. Az ingatlan alulról szigetelve van, így teljesen száraz. Az utca frontra néző nappali alatt található egy pince, mely az udvarból könnyedén megközelíthető. A ház teljesen közművesített (víz, villany, gáz, szennyvíz elvezetés). Fűtése gázkonvektoros, de mind a két szoba rendelkezik kéménnyel és a konyha fal felől találhatók, így télen a fával való fűtés is megoldható. A kis szoba és a konyha közös falában egy beépített cserépkályha található. A nagy méretű konyhának köszönhetően, akár egy plusz szoba kialakítása is lehetséges belőle. A konyha pedig akár a nappaliba vagy az előtérbe átrakható. A melegvizet egy villanybojler készíti, ami az éjszakai áramra van kötve. Az ablakos fürdőszobában jelenleg egy zuhanyzó kapott helyett, de akár egy sarokkád is elférne helyette. A ház folytatásában találunk még egy 10 nm méretű zárt tárolót és mellette egy faházat. Az udvarban egy 15 nm-es zárható garázs is helyett kapott. Plusz még található egy kisebb gazdasági épület. Ezek falazata mind tégla. A teljes telek mérete 1826 nm, hátsó része régen művelés alatt állt, így akár növénytermesztésre is alkalmas vagy lehet csupán legelő a háziállatoknak. Tehermentes, 1/1 tulajdonjog, azonnal birtokba vehető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornagarázskertkertkapcsolatos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Siklósi Balázs
+36 30 477 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Siklósi Balázs
+36 30 477 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY