Eladó ház Pácsony 84 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pácsony 84 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8287481
Referenciaszám: 171678-4768404
Feltöltve: ma

Pácsony eladó családi ház 4 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
236 905 Ft/m²
84 m²
Alapterület
2158 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171678 hivatkozási számú pácsonyi családi ház. Amely remek lehetőségeket kínál mindazoknak, akik csendes, falusi környezetben keresnek otthont. Az ingatlan ideális választás lehet családok, illetve azok számára, akik szeretnék a város nyüzsgésétől távol, mégis jól megközelíthető helyen élni A ház elrendezése praktikus és otthonos: három különálló szobája tágas és világos, ideális hálószobaként vagy akár dolgozószobaként. Az amerikai konyhás nappali központi szerepet tölt be, ahol a család és a barátok kényelmesen összegyűlhetnek. A nappalihoz kapcsolódóan található a modern konyha, ami teret ad közös étkezésre és beszélgetésre. Az ingatlanban egy felújított fürdőszoba és egy különálló WC is helyet kapott, ami kényelmes és praktikus megoldást kínál. Az 1950-es években épült ház 2009-ben esett át jelentős felújításon, mely során kicserélték a régi ablakokat modern, hőszigetelt üveggel ellátott műanyag nyílászárókra, valamint a tetőt is teljesen megújították, ami hosszú távú védelmet és esztétikus megjelenést biztosít. Ugyanekkor készült el a bejárat előtti tágas terasz is, amely kiváló helyszíne lehet a nyári grillezéseknek vagy a pihenésnek! Az ingatlan egy 2158 négyzetméteres, tágas telken fekszik, amely számos lehetőséget kínál a leendő tulajdonosok számára. A telken található további tárolóépületek és egy kazánház, ahol a ház meleg víz- és fűtési rendszerének központja található. A fűtést egy szilárdtüzelésű kazán biztosítja, amelyhez egy puffertartály is csatlakozik, így a meleg víz ellátás is folyamatosan biztosított. A telek ideális választás a kertészkedést kedvelők számára is, hiszen gyümölcsfák és egy kis veteményes kert is van rajta. Az ingatlan ugyan felújítandó állapotban van, de hatalmas potenciált rejt magában. A tágas terek kedvező lehetőséget adnak arra, hogy az új tulajdonosok saját igényeire és elképzeléseire szabják át ezt az otthont. A nagy telek és a környezet kínálta nyugalom pedig garantálja, hogy egy igazán idilli élettér alakuljon ki, amely a természetközeli életmódot kedvelők számára is vonzó lehet Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pácsonyi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171678Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1953
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kocsibeállócsendesamerikai konyhamelléképületinternetbútorozottalacsony közös költségkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY