Eladó ház Ózd, Tábla 67 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ózd, Tábla 67 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8269478
Feltöltve: 10 napja

Ózd eladó családi ház 2 szobás: 8,9 millió Ft

8,9 millió Ft
132 836 Ft/m²
67 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 161 Ft
Második évtől
36 924 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 2 szobás családi ház, nagy telekkel, alacsony rezsivel Ózdon. Az ingatlan, Tábla városrész elején, a Virág utcáról megközelíthető. Munkahely szempontjából kedvező elhelyezkedésű, mivel a város 2 legnagyobb munkaadója, az OAM és a Wellis is csak percekre van innen. Az ingatlan főbb paraméterei - 1000 m2-es, sík, körbekerített, telek, - tégla építésű, cserép fedésű ház, - 67 m2-en 2 szoba ( egy kis ráfordítással még egy 8 m2-es szobát is könnyen ki lehet alakítani ). konyha, kamra és egy nagy előszoba ahol egy kisebb nappali is ki leett alakítva. - Fűtése gázkonvektorral vagy cserépkályhával, - Melegvizet gázkazán biztosítja. - Szigetelt födém, 10 cm üveggyapottal. 2022-ben az alábbi felújítások történtek: - Műanyag bejárati ajtó lett beszerelve, - Új konyha szekrény, - Új fürdőszoba lett kialakítva - Szennyvízhálózatra rácsatlakozása, - 4 állásos kamerarendszer telepítése, - új, gondozásmentes kerítés elemek installálása. A sík és körbekerített telken van melléképület, ami kb 9 m2 és egy 12 m2. A telek rengeteg törődés és hosszú évek munkája után vált egy igazán szép kertté. Van konyhakert és egy gyepesített terület, ahol nyugodtan elfér bármi amit az új tulajdonos kitalál. Az ingatlan 1 szintes és rendkívül jó elrendezése miatt, valamint az alacsony rezsi miatt tökéletes választás lehet akár idősebbeknek. akár kisebb családoknak. Iskola, óvoda, bolt a közelben. Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem hívja a megadott telefonszámot. English: A 2-room family house for sale, with a large lot, low utilities in Ózd. The property can be accessed from Virág Street, at the beginning of the Tábla district. It has a favorable location from a workplace point of view, as the city's 2 largest employers, OAM and Wellis, are only minutes away. The main parameters of the property - 1000 m2, flat, fenced plot, - brick-built, tile-roofed house, - 2 rooms on 67 m2 (with a little investment, even an 8 m2 room can be easily created). kitchen, pantry and a large hall where a smaller living room has also been created. - Heating with gas convector or tile stove, - Hot water is provided by a gas boiler. - Insulated slab with 10 cm glass wool. The following renovations took place in 2022: - A plastic entrance door was installed, - New kitchen cabinet, - A new bathroom was designed - Connection to the sewage network, - installation of a 4-position camera system, - installation of new, maintenance-free fence elements. On the flat and fenced lot, there is an outbuilding, which is about 9 m2 and one 12 m2. After a lot of care and many years of work, the plot turned into a really beautiful garden. There is a kitchen garden and a lawned area where anything the new owner can think of can easily fit. Due to the 1-story and extremely good layout of the property, as well as the low utilities, it can be a perfect choice even for older people. even for smaller families. School, kindergarten, shop nearby. If you are interested, please call the phone number provided.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
H
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertjó beosztásúmelléképületbútorozatlanalacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kovács József
+36 30 890 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kovács József
+36 30 890 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY