Eladó ház Ózd, Tábla 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ózd, Tábla 150 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8153179
Referenciaszám: H486679
Frissítve: 16 napja

Ózd eladó családi ház 4 szobás: 9,99 millió Ft

9,99 millió Ft
66 600 Ft/m²
150 m²
Alapterület
354 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 610 Ft
Második évtől
41 446 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Szeretném Önnek bemutatni ezt a csodálatos ingatlant, amely egy családi ház Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Ózd városában található. Az ingatlan egy 150 nm-es használt ház, amely egy 354 nm-es telekkel rendelkezik. A házban 4 szoba és 1 fürdőszoba található, valamint egy 12 nm-es terasz is rendelkezésre áll. Az ingatlan állapota átlagos, de nagyon jól karbantartott. A fűtés vegyes (cserépkályha), így az energiafogyasztás rendkívül alacsony. Az ingatlan környéke ellátottság szempontjából kiváló, és a közlekedési lehetőségek is kitűnőek. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás családok számára. A tágas nappali és a kertkapcsolatos lakás kényelmes otthon biztosít a család számára. Az ingatlan tehermentes, így azonnal költözhető, és még kisállattal is lehet lakni. Az ingatlan közvetlen közelében több buszmegálló és vasútállomás található, így az autóval nem rendelkezők is könnyedén elérhetik az ingatlant. A környéken számos üzlet és szolgáltatás található, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás családok számára. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfélszolgálatunk minden kérdésére választ ad, és segít Önnek a legjobb döntés meghozatalában. Bizalommal keressen minket, és segítünk megtalálni az álmai otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1963
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bogdánfalvi Zoltán Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bogdánfalvi Zoltán Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY