Eladó ház Öttevény 98 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Öttevény 98 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8290466
Referenciaszám: 165902245
Feltöltve: ma

Öttevény eladó családi ház 3 szobás: 33,33 millió Ft

33,33 millió Ft
340 133 Ft/m²
98 m²
Alapterület
1054 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 105 471 Ft
Második évtől
138 292 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Öttevényen egy 98 m2-es családi ház, csupán pár kilóméterre Győrtől. Öttevény egyik csendes utcájában kínálok most Önnek egy vegyes falazatú - szigetelt családi házat. Az 1050 nm-es telekre 1955-ben épült családi tornácos parasztház jellegű. Ezt alakították az évek folyamán 3 szobássá, külön konyhával és fürdőszobával.  A ház folytatásaként további lakóhelyiségek is kialakíthatók.    A ház fafödémmel és stukatúr mennyezettel készült, a tető cseréppel fedett. A kémény mellett új a bádogozás és 5 cm-es külső hőszigetelést is kapott az épület. A falazat belső részét sok helyen lambéria borítja. A nyílászárók eredeti fa ablakok. A villany és vízvezetékek szintén eredetiek. Éjszakai áram is van. A fűtést gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal. A melegvízet gázbojler szolgáltatja. Az ingatlanban minden közmű bekötésre került.   Az udvarban dupla garázs és melléképületek találhatók. A telek körbe kerített.   A település Győr-től 14 km-re helyezkedik el. Autóval és autóbusszal is könnyen elérhető A vonatközlekedés is kiváló. Autópálya felhajtó a közelben. Az infrastruktúra teljeskörű.   Ha családi házat szeretne, de szűkös a keret EZ A CSALÁDI HÁZ ELÉRHETŐ!   HÍVJON, AKÁR HÉTVÉGÉN IS!  Nézzük meg együtt és TEGYEN AJÁNLATOT.   Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és ügyintézéssel segítjük álmai megvalósításában. CSOK és állami támogatások intézése. Jogi és energetikai háttér. Ügyintézés A-tól Z-ig.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosgarázsbútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY