Eladó ház Ostoros 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ostoros 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8241414
Referenciaszám: M287276-4740612
Frissítve: ma

Ostoros eladó családi ház 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
373 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
692 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Családi Ház Ostoroson - Kiváló Lehetőség a Felújítás Szerelmeseinek Álmodozik egy nyugodt falusi életstílusról, de mégis közel van a városi kényelemhez? Ez az ingatlan Ostoroson, Egertől mindössze 5 km-re, tökéletes választás az Ön számára! Az 1970-es években épült családi ház 80 négyzetméter alapterülettel és 692 négyzetméteres telekkel rendelkezik, és sok lehetőséget rejt magában. Jellemzők: Építési Anyagok: Tufa és tégla, tartós és időtálló konstrukció. Elosztás: Két szoba, amerikai konyha, fürdőszoba. Az ingatlan felújítandó állapotú, így lehetőséget ad arra, hogy saját ízlése szerint alakítsa át. Melléképület: Kiegészítő helyiség, amely tárolásra vagy egyéb célokra használható. Fűtés: Konvektorral és kandallóval történik, így garantált a téli meleg. Kert: Gyümölcsfákkal beültetett, kellemes zöld terület. Extrák: Ásott kút és egy 30 méter hosszú, 3 aknás borospince, amely szintén az ingatlan részét képezi. Ez az ingatlan remek lehetőséget kínál azok számára, akik egy kis kreativitással és odafigyeléssel egy igazán egyedi otthont szeretnének kialakítani. Ha Ön is szívesen kezdene bele egy felújításba és egy olyan helyet keres, amely már most is rejt magában nagy potenciált, ne habozzon! Ne hagyja ki ezt a kiváló ajánlatot! További információkért és megtekintési időpont egyeztetéséért keressen bennünket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
félkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mustos Gergely OTPip - Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 712 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mustos Gergely OTPip - Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 712 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY