Eladó ház Örvényes 93 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Örvényes 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7768622
Referenciaszám: 103759
Frissítve: 21 napja

Örvényes eladó családi ház 3 szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
849 462 Ft/m²
93 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 970 Ft
Második évtől
327 755 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Északi part egyik legkedvesebb településén, a falu kellős közepén eladó ez a 75 +18 m2-es lakóingatlan-együttes. 3 szobás ház, fedett nyárikonyha/terasz és egy külön épült 18 m2-es,utcafronti melléképület,ami jelenleg garázsnak van kialakítva. FALUSI CSOK igénybe vehető! Ajánlom: ❤️ Ha nem zavar a harangszó és a kakaskukorékolás ❤️ Ha szerinted is sokan keresnek falusi szállást ❤️ Ha szívesen nyitnál egy ilyen csöpp faluban egy kisboltot, vagy bármilyen más üzletet ❤️ Ha szerinted sem kell egy háznak "bazinagynak" lennie ❤️ Ha a Balaton legkisebb falujában vágysz lakni/nyaralni/vállalkozni, itt garantáltan megvalósíthatod Önmagad, hiszen korrekt áron vásárolhatod meg ezt a jó állapotú, karbantartott házikót, a hozzá tartozó melléképületekkel. A GARÁZS és a NYÁRIKONYHA is lakhatóvá tehető könnyedén, így akár bővíthető is. Teljesen ÖNÁLLÓ , udvara ugyan pici (összesen 259 m2), de több autóval is parkolhatsz bent, még akkor is, ha a garázsból kisbolt/vendégház lesz. Az épület LAKÓINGATLAN, amit az utóbbi években nyaralóként használtak. Fűtèse jelenleg egy kályhával, és elektromos panelekkel van megoldva,amihez az áram kellően bővítve lett (3×20 A). Hétvégén is várom hívásod, mind ÖRVÉNYES, mind pedig ez a kis ház megér egy utat. Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek. Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is. Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY