Eladó ház Oroszlány 156 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Oroszlány 156 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250661
Referenciaszám: 0781
Feltöltve: ma

Oroszlány eladó családi ház 5+2 fél szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
397 436 Ft/m²
156 m²
Alapterület
700 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 196 179 Ft
Második évtől
257 225 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Oroszlány, kertvárosi részén, 3 szintes, tégla építésű, átlagos állapotú családi ház eladó! A szigetelt ház, erős alapokon áll , jó tetőszerkezete ,cseréppel fedett. Az alsó szinten, nagy aknás garázs (műhely ) kazánház és nagy igényszerinti helység található. Itt kialakítható vendégeket fogadó ,szórakoztató ,iszogató , biliárdozó, szuper kis szoba , nem zavarva a ház lakóit. A középső szinten: előszoba hatalmas nappali ( 34,5 nm) 2 szoba tágas konyha kamra fürdőszoba és külön wc található Felső szinten : 3 szoba nagy gardróbszoba beépített erkély fürdőszoba és wc egyben közlekedő van. A házban réz villamos vezetékek ( ipari áram is ) , 5 rétegű flexibilis vízvezetékek és műanyag ablakok (redőnyös, szúnyoghálós ) lettek beépítve . Az otthon melegéről , vegyes tüzelésű kazán,melegvízről , villanybojler gondoskodik. Nagy teraszon fogyaszthatjuk el reggeli kávénkat teánkat , grillezhetünk kedvünkre , nyáron, kora este itt ihatunk egy pohár finom bort. Gyerekek paradicsoma lehet a sík udvar , kis játszótér kialakítható . A parkolás jól megoldott a ház előtt ,ha vendégek érkeznek. A központhoz közel , mégis csendes helyen élhetnek itt a saroktelek minden előnyével. Ajánlom a házat ,nagy családosoknak, összeköltözőknek, de befektetésnek is kiválóan alkalmas. Sokat tudnék még írni ,erről a lehetőségekkel teli házról , de inkább hívjon , nézzük együtt , szeressen bele és tegyen ajánlatot. Ára :62 millió forint Telefon : 06 20 440 2881 Varga Csilla A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY