Eladó ház Orosháza 126 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Orosháza 126 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8172753
Referenciaszám: 279436
Frissítve: ma

Orosháza eladó családi ház 3 szobás: 19,5 millió Ft

19,5 millió Ft
154 762 Ft/m²
126 m²
Alapterület
1080 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 61 701 Ft
Második évtől
80 902 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
3 szobás kertes ház Orosházán eladó Az eladásra kínált, polgári stílusú családi ház Orosháza kedvelt városrészén helyezkedik el a központtól gyalog 5-10 percre. A háromszobás tágas, napos 129 m2-es lakóépület korából adódóan minimum esztétikai felújítást igényel. A szobákban hajópadló és parketta padozat található. A parketta szép állapotban van. Vizes helyiségekben mozaikpadló burkolat van. A ház tégla építésű, aláfalazott, szigetelt. Az utcafronti részen kicserélték az ablakokat fa nyílászárókra. Az otthon melegéről központi fűtés gondoskodik, amely vegyes tüzelésű kazánnal és gázkazánnal is működik. A szobákban, konyhában elektromos falipanelek biztosítják a meleget, melyek a 3 KW-os napelem hozzájárulásával díjmentesen, magas hőmérsékletet biztosítanak. A ház különböző részein 6 db biztonsági kamerát is felszereltek. A házban három szoba , konyha, kamra, fürdőszoba és wc kapott helyet. A helyiségek elosztásából adódóan, felújítás esetén, funkciójukat több változatban is át lehet alakítani. A lakórész egy fedélszék alatt, egy kamrával, garázzsal és egy nagy tárolásra alkalmas helyiséggel folytatódik. Az egész melléképület együttes jó állapotban van. Az udvar intimitását a beláthatatlan kerítés biztosítja. Rendezett, virágos kertrész emeli a kellemes hangulatot. Egy bő termésű, gondozott, hatalmas szőlőlugas borítja az első kertrészt. Az udvaron található egy góré, ólak és egy fúrt kút. A hátsó kert veteményesnek és további sok-sok gyümölcsfának ad helyet. Ez a különleges régi hangulatú, tágas ház és a rendben tartott udvara együtt egy igazi értéket képvisel. Amennyiben mindig egy ilyen stílusú otthonra vágyott, hívjon! Vevőink részére a szolgáltatásunk ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
D
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY