Eladó ház Örkény 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Örkény 116 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8196790
Referenciaszám: M284757
Frissítve: 2 napja

Örkény eladó családi ház 4 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
196 750 Ft/m²
116 m²
Alapterület
1267 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 776 Ft
Második évtől
95 422 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegyében, Örkény egy békés, családbarát környezet, ahol a zöldövezeti nyugalom tökéletesen ötvöződik a vállalkozás indításának és fejlesztésének lehetőségeivel. A település kiválóan alkalmas azok számára, akik egy csendes, de mégis jó infrastruktúrával rendelkező helyen keresik az új otthonukat. Az ingatlan adottságai miatt remek választás lehet vállalkozó szelleműeknek, akik saját vállalkozás indítását tervezik, miközben egy kényelmes és otthonos házban élnek. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy csodálatos otthon és akár egy működő vállalkozás tulajdonosa legyen Örkényen! A 116,9 nm-es ház egy 1267 nm-es telken helyezkedik el, nagy közlekedővel és 2 nagy szobával rendelkezik, ezen kívűl konyha, fürdőszoba és kamra is található az épületben. Kívülről megközelíthető padlás feljáró.  Az ingatlanhoz tartozik egy melléképület ami utcára nyíló ajtóval rendelkezik. Korábban papír boltként üzemelt. A melléképület két nagyobb helyiséggel és egy kisebb raktárral rendelkezik, ez akár kialakítható egy újabb üzlethelyiségnek is. Az otthon melegét egy hűtő-fűtő klíma és kályha biztosítja. Elhelyezkedése kiváló. A központ 3 perc séta. Távolsági busz (Bp-Kecskemét) 2 perc séta. Iskola óvoda 2 perc séta. Csendes utca tisztességes szomszédsággal. A további információért, műszaki tartalomért keress bizalommal! Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vedd fel velem a kapcsolatot még ma , hogy megtekinthesd ezt a csodálatos otthont, amely hamarosan a tiéd lehet! Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával?Kollégáim azonnali kedvező OTP hitel konstrukciókat és tanácsadást tudnak biztosítani, megfelelő feltételekkel akár babaváró hitel ügyintézést is! Ha megtetszett Önnek az ingatlan kérem hívjon és tekintsük meg együtt, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Andor Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Andor Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY