Eladó ház Őriszentpéter 326 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Őriszentpéter 326 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8209449
Referenciaszám: 170349
Frissítve: 20 napja

Őriszentpéter eladó családi ház 5 szobás: 157,9 millió Ft

157,9 millió Ft
74 835 Ft/m²
326 m²
Alapterület
2110 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 499 623 Ft
Második évtől
655 095 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170349 hivatkozási számú őriszentpéteri családi ház. Eladó családi ház Őriszentpéteren - Az Őrség kapujában! Őriszentpéter csendes, festői környezetében kínálunk eladásra egy kiváló állapotú, 340 m²-es családi házat, mely egy 2110 m²-es telken helyezkedik el. Az ingatlan 2005-ben épült, majd 2013-ban teljes körű felújításon esett át. Főbb jellemzők: - Fűtés: Kandalló és kondenzációs gázkazán, padlófűtéssel kombinálva, ami biztosítja a kellemes meleget a hideg hónapokban. - Építési anyag: Tégla, a tető cseréppel fedett. - Nyílászárók: Kiváló minőségű fa ablakok. - Tárolás és melléképületek: Az udvaron egy 47 m2-es vendégház, melléképület és tárolók is találhatóak, melyek ideálisak lehetnek különböző célokra. Az udvaron kialakításra került egy ciszterna ami esővízgyűjtésre kiválóan alkalmas. - Terasz: A házat körülvevő terasz kiváló hely a kikapcsolódásra és a szabadban való pihenésre. - Garázs: Elektromos garázskapuval ellátott garázs biztosítja autója kényelmes parkolását. - Gyümölcsfák: A kertben található gyümölcsfák kellemes árnyékot adnak és saját termést biztosítanak. A ház napos fekvésének köszönhetően egész nap élvezheti a természetes fényt, míg a barátságos szomszédok és a nyugodt környezet garantálják a kellemes lakókörnyezetet. A településen iskola és óvoda is található, ami ideális választássá teszi családosok számára. Az ingatlan könnyen megközelíthető a főútról, mégis távol van a város zajától, így a természet szerelmesei is otthon érezhetik magukat. A csodálatos panoráma és az Őrség nyújtotta lehetőségek csak tovább növelik az ingatlan értékét. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó őriszentpéteri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170349 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Abigél Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Abigél Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY