Eladó ház Őrhalom 152 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Őrhalom 152 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8208518
Referenciaszám: virag.krisztian.rds@gmail.com
Frissítve: 16 napja

Őrhalom eladó családi ház 5 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
236 184 Ft/m²
152 m²
Alapterület
1741 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 594 Ft
Második évtől
148 942 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Őrhalomban vált eladóvá egy 1741m2-es, sík telken elhelyezkedő, tégla falazatú, 152 m2 hasznos alapterületű, 5 szobás, új tetővel rendelkező családi ház, mely alatt pince van! A ház az 1980-as években épült téglából, beton alapra és beton födémmel. Az utóbbi 4 évben több felújításon is átesett, melynek főbb részei: - idén a komplett tetőt lecserélték, beton cserép fedéssel - műanyag nyílászárók - fűtésrendszer új gázcirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal - vízrendszer Hasznos alapterülete 152m2, melyben kialakításra került öt szoba, konyha, két fürdőszoba, két külön álló mellékhelyiség, előszoba, kamra és egy gardrób. A két emeleti, utcafronti szobánál, a konyhánál és a bejáratnál is terasz van. Közművek közül villany (A), víz, csatorna és gáz is bekötésre került. A fűtésért gázcirkó és vegyes tüzelésű kazán felel, radiátor hőleadókkal, a meleg víz ellátásért pedig két villanybojler. A teljes ház alatt pince van, a hátsó oldalon egy garázs résszel. Amennyiben szükséges, a tetőtér beépítésével további szobák alakíthatóak ki, ezt elősegítve a nyílászárókat már ott is kicserélték. A házhoz tartozó, 1741m2-es telken egy tároló és két kút is található, melyek tökéletesek locsolásra. A kertben főként akácfák vannak. Őrhalom közvetlenül a Szlovák határ mellett fekszik. A csendes, rendezett településen minden megtalálható ami a hétköznapi élethez szükséges, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta és boltok is. Budapest 80, Balassagyarmat pedig 5 kilométerre található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY