Eladó ház Orfű 101 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Orfű 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8263253
Referenciaszám: 170136-4708041
Feltöltve: 2 napja

Orfű eladó családi ház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
494 059 Ft/m²
101 m²
Alapterület
963 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Orfűn festői környezetben családi ház eladó Orfű, Pécstől mintegy 17 kilométerre észak-északnyugati irányban fekszik, a Mecsek hegyhát közepén. Közigazgatási területének déli részét érinti a Pécs-Abaliget közti 6604-es út is. A település turisztikai szempontból a Mecsek szívének számít. Minden egyhelyen található, ami a nyugodt kikapcsolódáshoz szűkséges. A Hertelendi Termálfürdő- és Szaunaparkról 10km található. A családi ház lakótere 101m2, elosztása, állapota, sok elképzelés megvalósítására ad lehetőséget. A ház 2 nagyobb méretű és egy kisebb méretű szobával rendelkezik. Az utóbbi konyha- nappaliként funkcionál az átalakítások miatt. A képeken látható átalakítások látványa, ha valakit elriasztanának, azoknak mondanám, hogy csak befejezésre várnak. A ház első felében, különálló, a falusi túrizmusra alkalmas rész van kialakítva, igényes fürdő –Wc-vel, külön bejárattal. A tető teljesen felújított, a víz-szennyvíz rendszer új, a hőszigetelt fanyílászárok utcafronton nem rég lettek cserélve. A képek alapján láthatók a felújított részeken a nyílás zárok cseréve lettek. A tulajdonos igyekezett az egységes felújítási elvet követni, mindent cserélt, ami a hosszú távú lakhatóságot biztosítja, lépésenként haladva. Ez alapján az épület alkalmas benntlakás mellett a felújítások befejezésére. Az épületben központi fűtés van, ami vizteres kandallóról működik. A kandalló sajátossága, hogy az előtérből és a középső szobából is fűthető. A ház falazata 50cm vályog, kő lábazaton, belül száraz, mint a puskapor. Az ingatlan összközműves, összkomfortos gáz a telken belül van, internet az utcában. Az ingatlanhoz tartozó melléképület lakótere 80m2. Régebben istálló és pajta volt. Alkalmas lehet igényes vendégház kialakítására vagy vállalkozások számára. A tetőszerkezet részben felújításra szorul, nem ázik be, a hibás cserepek cserélve lettek. A belmagassága közel 4m a koszorúgerendáig. Alatta helyezkedik el egy16m2-s pince, aminek a teteje, pajta padló szintje alatt van. A szennyvíz felállás a melléképületben kialakításra került. A telek 963 m2-es, enyhe lejtésű gondozott, gyümölcsfákkal, kerttel. Alkalmas 4-5 személygépkocsi vagy akár 2 db kisebb teherautó parkolására. Ajánlom családoknak, akik nyugodt, jó levegőjű zöldövezetben szeretnek pihenni, valamint lakóházként akár családosoknak, valamint turisztika befektetésként. Annak tükrében, hogy a felújítást előre haladott. Ezek alapján jó választás, hiszen egy városi lakás árán kapunk egy önálló családi házat, sok tovább lépési lehetőséggel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
C
összkomfortoskocsibeállójó közlekedésűcsendespanorámapincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán István Open House - Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 083 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán István Open House - Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 083 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY