Eladó ház Öreglak 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Öreglak 110 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8222889
Feltöltve: 20 napja

Öreglak eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
362 727 Ft/m²
110 m²
Alapterület
3201 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Öreglak Fő utcáján vált ELADÓVÁ ez a TÁGAS és KÉNYELMES családi ház, amely tökéletes választás lehet mindazoknak, akik HOSSZÚTÁVÚ otthont keresnek maguk és családjuk számára. A ház jó alapokra épült és lakható állapotban van, részleges felújításra esetlegesen szükség lehet, hogy teljes mértékben az új tulajdonos igényeit szolgálja. A 110 m2-es alapterületű ingatlan funkcionális elrendezésű, az utcafronti részen található két hálószobával, amelyek a fürdőszobával és WC-vel együtt egy TÁGAS nappaliból nyílnak. Az udvar felé haladva, egy folyosón keresztül érjük el a konyhát, amelyhez egy praktikus kamra is kapcsolódik. A konyhával szemben található a harmadik szoba, amely régebben gyerekszobaként funkcionált, így ideális terepet nyújt manapság is a család fiatalabb tagjai számára. A három hálószoba kiváló életteret biztosít, a tágas KONYHA és ÉTKEZŐ felújítása már az új tulajdonos kreativitására vár. Az ingatlan vízvezeték rendszere már cserélve lett, a nyílászárók hőszigeteltek és részben műanyagból készültek, biztosítva a KÉNYELMET és ENERGIATAKARÉKOSSÁGOT a házban. A ház fűtése fatüzelésű kazánnal történik, míg a konyhába bevezetésre került a gáz főzés céljára. Az ingatlan melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. Az épület masszív tégla falazatú, a tetőszerkezet palafedésű. A 3201 m2-es területen több melléképület található, valamint gyönyörű gyümölcsfák teszik még vonzóbbá a környezetet. Az ingatlan 1/1 tulajdonú, tehermentes és gyorsan birtokba vehető, ami még vonzóbbá teszi a FALUSI CSOK kedvező feltételeinek kihasználása mellett. Le ne maradjon erről a KIVÉTELES ajánlatról! Forduljon hozzánk bizalommal, és tegyen szert egy IGÉNYEIRE SZABHATÓ, TÖKÉLETES családi otthonra Öreglak szívében!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY