Eladó ház Őrbottyán 93 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Őrbottyán 93 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8119861
Referenciaszám: 16016_bh
Frissítve: 21 napja

Őrbottyán eladó családi ház 4 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
805 376 Ft/m²
93 m²
Alapterület
850 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÉTELES AJÁNLAT! TELEK ÉS HÁZ AZ ÁRBAN! Új építésű projekt ingatlan! Tervezze velünk a jövőt! Vásároljon újat, használt áron! ÉPÜLET HELYSZÍNE: Őrbottyán csendes utcájában található, a központtól 1,5 km-re. Kulturált családi házas környezet, aszfaltút jellemzi az utca megközelítését. A lokáció kitűnően megközelíthető autóbusszal, vonattal, néhány perces sétával. Számtalan lehetőség megtalálható a településen, ami egy kényelmes életszínvonal fenntartásához szükséges: óvoda, iskola, üzletek, egészségház, sportolási lehetőségek. ÉPÜLET INFORMÁCIÓK: Fedett gépkocsibeálló, zöldenergiát hasznosító, innovatív, modern ingatlan épül. Kiemelt szerep jut az otthonokban online is nyomon követhető, környezettudatos energiafelhasználásnak, amelyet a legújabb megújuló energia-koncepció alapján terveztek az épülethez. A közösségi élmény fokozása érdekében parkosított teraszrész és kert fogja jellemezni. Álmodja meg velünk álmai otthonát, egy használt ingatlan áráért, újonnan kivitelezve, garanciával! Az ár a feltüntetett alaprajz szerint megépülő ingatlant foglalja magába, bővebb információért, kérjen tájékoztatást és megismertetjük Önnel a teljes műszaki tartalmat, amit az Ön igényeire szabva alakítunk és kivitelezünk, árkalkulációval. CÉG INFORMÁCIÓK: Stabil megbízható, leinformálható vállalati háttér, minimális foglaló, szerződéssel, ezzel párhuzamosan telek adásvételi szerződés megkötésével, rövid határidővel vállalja az épület generálkivitelezését. BEÉPÍTÉSI ADATOK: A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, flexibilis kivitelező partner, személyre szabott építési konstrukciókkal. A kevésbé innovatív építési igények esetén az ár irányár! • Alapterület: 93 nm • Telekrész: 850 nm • Falazat: 30 cm-YTONG 10 cm hőszigeteléssel ellátva • Fűtés: levegő-víz hőszivattyú (LG HM091M.U43) • Hőleadó: padlófűtés (helyiségenként vezérelt) • Villamoság: 3 fázis, H-tarifa Extraként kérhető: • Klíma/hűtés: mennyezet fűtés-hűtés • Villamosság: 5 kW napelem A teljes műszaki tartalomért, kérje tájékoztatásunkat! A képek illusztrációk, a kivitelező cég referencia munkái közé tartoznak. A telek, kivitelezés igénye nélkül is megvásárolható, ingatlanforgalmi közép árfolyamon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Energetikai besorolás:
A++
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tolnai Bence Buda House Partners Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 287 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tolnai Bence Buda House Partners Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 287 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY