Eladó ház Őrbottyán 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Őrbottyán 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7965952
Referenciaszám: H479007
Frissítve: 1 hónapja

Őrbottyán eladó családi ház 5 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
642 143 Ft/m²
140 m²
Alapterület
410 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A település kedvel, központi részén kínálom Eladásra ezt a Nettó 140m2 -es, két szintes családi házat, erkéllyel! Csendes családias környezetben helyezkedik el, 410m2-es telken, amit térkővel burkolt utcában tudunk megközelíteni. Az ingatlan fele alatt található még egy pince, kazánház is. Mivel jelenleg is két külön lakótérként van hasznosítva, ezért teljesen kétgenerációssá alakítható minimális költségráfordítással. Nagy tereknek köszönhetően újabb szobák is kialakíthatok. Korábban a földszinten üzlethelyiség is működött, ezért külön mellékhelyiség mosdóval lett kialakítva, ami igény esetén akár szépségszalon, szolárium funkciót is betölthet. Nyílászáróit néhány éve cserélték műanyagokra. Fűtés gáz kazánnal történik, rezsicsökkentett lakossági gázfogyasztáson belülre esik. Kandalló betét megrepedt, mielőtt üzembehelyezésre kerülne mindenképpen ki kell cserélni, kémény hibátlan. A településen pár perces sétatávolságon belül megtalálhatóak a mindennapi élethez szükséges üzletek és tömegközlekedés is. Utca elején 200m-re buszmegálló járatokkal, Gödöllő, Vác, Újpest-városkapú felé. Vonatállomás 10perc séta alatt megközelíthető, Vác és Budapest-Nyugati felé. Óvoda, Iskola, Játszótér, Élelmiszere boltok, Gyors éttermek, Pékség, Posta, Gyógyszertár, Orvosi rendelők, 10-15 percen belül elérhetőek. Amennyiben felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burai Attila Otthon Centrum - Kistarcsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burai Attila Otthon Centrum - Kistarcsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY