Eladó ház Ópusztaszer 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ópusztaszer 100 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8261548
Referenciaszám: HZ023850-4753731
Frissítve: 3 napja

Ópusztaszer eladó családi ház 4 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
389 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1250 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 086 Ft
Második évtől
161 388 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ópusztaszer központjában kínálom eladásra ezt 1980- as években épült , tágas, földszintes téglaépítésű 100 m2-es családi házat, ami 1250 m2 telken helyezkedik el Elosztása: nappali plusz 3 szoba , étkező , konyha, fürdő, kamra A házat körbe fedett terasz öleli . Az ingatlan a gondos állagmegőrzésnek köszönhetően rendkívül jó állapotban van, kifogástalan tetőszerkezettel és ,15cm -es külső szigeteléssel rendelkezik. A fa nyílászárók redőnnyel felszereltek, a szobák falai festettek , a padlózatot parkettával burkolták. A fűtése konvektoros, a meleg vizet villanybojler adja amit az éjszakai áram biztosít. A fürdő kádas a mellékhelység szeparált. A tetőtér beépíthető, az épület teljesen szabályosan épült így CSOK-ra alkalmas. Az udvaron a parkolás a 20 m2- es garázsban megoldható. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mivel minden fontos intézményhez közel van, közelben található bolt, iskola, óvoda, bölcsőde és orvosi rendelő. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal !Ópusztaszer leginkább a Nemzeti Történeti Emlékparkról ismert, azon belül is az ott található, Feszty Árpád festette és róla elnevezett Feszty-körképről. Ha még el kell adnia ingatlanát, hirdesse meg nálam! Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézésben és a legjobb konstrukciókiválasztásában is segítünk, a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban, bank függetlenül. Tisztelt ingatlantulajdonos ! Slivkáné Zsiros Éva vagyok, a Duna House Oroszlán utcai irodájában dolgozom. Ingatlanok eladásában, vételében, bérbeadásában, értékbecslésben, hitelnyújtásban, CSOK, babaváró támogatásban, energetikai tanúsítvány készítésében tudok segítséget nyújtani. Forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoscsendesparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Slivkáné Zsíros Éva Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Slivkáné Zsíros Éva Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY