Eladó ház Öcsöd 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Öcsöd 100 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8258190
Referenciaszám: M288463
Feltöltve: ma

Öcsöd eladó családi ház 3 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
119 285 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1120 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 970 Ft
Második évtől
49 786 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, az M44- es út közelében, a régi 44-es mentén, a Hármas-Körös és holtágai ölelésében, Öcsödön egy tégla alapra épült vegyes falazatú családi ház. A cserép tetőfedésű ingatlanban kialakításra került 3 tágas szoba, étkező, konyha, fürdőszoba+wc, közlekedő, kamra, valamint padlásfeljáró helység. A ház melegét gázkonvektorok, a melegvizet egy ÚJ villanybojler adja. Kémények biztosítják, hogy bármikor be lehet tenni kandallót vagy kályhát, vegyes tüzelés kialakítására. A hangulatos fedett terasz, teret adhat családi összejöveteleknek, baráti találkozóknak. Az 1100 nm-es telken található garázs és gazdasági épületek. Az óvoda, általános iskola, élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár néhány percnyi távolságra van. Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően költözhető! Az ingatlant CSOK-támogatásra is ajánljuk, FALUSI CSOK-ra kifejezetten, mivel a CSOK Plusz mellett a településen a Falusi CSOK is igénybe vehető, a ház arra alkalmas, több gyermek esetén bővítéssel, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás, akár Babaváró kölcsön előkészítését díjmentesen vállaljuk!!! Öcsöd egy nyugalmas, csendes település Budapesttől 131km- re, a Cserkeszölői Gyógyfürdő (17km) és a Szarvasi Arborétum és a Körösvölgyi állatpark (14 km) közelében, Békésszentandás (8,3 km) szomszédságában. Nagyszerű választás azok számára is akik a nyári időszakban innen indulva töltenék a szabadidejüket strandolással, horgászattal, kirándulással és töltődnének a legkülönfélébb élményekkel! Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Jöjjön el és tekintse meg személyesen. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY