Eladó ház Ócsa 159 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ócsa 159 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8254912
Referenciaszám: H491726
Feltöltve: ma

Ócsa eladó családi ház 4 szobás: 61,9 millió Ft

61,9 millió Ft
389 308 Ft/m²
159 m²
Alapterület
820 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 862 Ft
Második évtől
256 810 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ócsa csendes kertvárosi részén, ahol egy használt, de remek adottságokkal rendelkező ház várja új tulajdonosát. A 159 négyzetméteres alapterülettel rendelkező ház négy tágas szobával rendelkezik plusz egy félszobával, így privát tere lehet mindenkinek . Alsó szinten található nappali, ahonnan a nagy méretű terasz nyílik, háló, félszoba konyha-ebédlő és fürdőszoba. Az emeleten három hálószoba, és egy tágas nappali található, egy terasszal. A fürdőszoba minimális munkával kialakítható. A 820 négyzetméteres telek tökéletes helyszín a családi programokhoz, baráti összejövetelekhez. Az ingatlanhoz tartozó terasz 15 négyzetméteres, míg az erkély mérete 8 négyzetméter. Az ingatlan fűtése egy frissen felújított gáz (cirkó) rendszerrel megoldott, míg a nyári melegben a klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A fűtés kiegészítéseként vegyes-tüzelésű, nagy teljesítményű fatüzelésű kazán is van. A ház hőtartása nagyon jó, a rezsiköltség így a ház mérete ellenére alacsony. A környék biztonságos, csendes, ideális családok számára, akik értékelik a nyugodt életformát. A tömegközlekedési lehetőségek kiválóak, hiszen a buszmegálló csupán néhány perc sétára található, így a főváros és a környező települések könnyedén elérhetők. Az autós közlekedés szintén egyszerű, hiszen a közeli főutak gyors hozzáférést biztosítanak a város fontosabb pontjaihoz. A ház fűtött alapterülete 153 nm (földszint, emelet), ehhez tartozik még egy szuterén, három helyiséggel, amely garázsként is használható, szerelő aknával, három fázis, magas feszültséggel. A kertben fúrt kút és egy melléképület található. Ez az ingatlan ideális választás családosok számára, akik a nyugalmat keresik, miközben a város központi elhelyezkedése biztosítja a modern élet kényelmét. Ha Ön is családos, és szeretne egy olyan helyet, ahol mindenki megtalálja a számításait, ne habozzon, keressen bizalommal! Kérdéseivel, érdeklődésével bátran forduljon hozzám, szívesen állok rendelkezésére, hogy segítséget nyújtsak az ingatlan megvásárlásában vagy bármilyen információval kapcsolatban. Ócsa Városa, a fővárostól mindössze 25km-re található, déli irányban. Közúton, autóval, busszal egyaránt jól megközelíthető, az 50-es főútvonalról, vagy az M5-ös autópályáról. Vasúton, a Budapestet Kecskeméttel összekötő vonal segítségével érkezhetünk a városba.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
8 m²
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
F
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Klára Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Klára Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY