Eladó ház Nyúl 605 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyúl 605 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8273045
Referenciaszám: H492281
Frissítve: 5 napja

Nyúl eladó családi ház 8 szobás: 722,6 millió Ft

722,6 millió Ft
1 194 374 Ft/m²
605 m²
Alapterület
2800 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 286 420 Ft
Második évtől
2 997 902 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Képzeljen el egy csendes oázist a Pannonhalma árnyékában, ahol a nyugalom találkozik a modern luxussal és fenntarthatósággal! Nyúlon, Győr közvetlen közelében, egy lenyűgöző, többgenerációs családi birtok várja új tulajdonosát, ahol minden adott a kényelmes, exkluzív élethez. Ez az ingatlan nem csupán egy ház – ez egy életstílus, ahol a természet közelsége és a korszerű technológia tökéletes harmóniában van. A birtok főbb jellemzői: Zero rezsi: A 30 KW-os napelemrendszer (88 panellel) teljes mértékben fedezi az ingatlan energiaigényét, így nem kell rezsiköltségekkel számolnia! Nyílászárók: 3 rétegű fa ablakok alumínium borítással, elektromos redőnyök és mindenhol szúnyogháló. Fűtés-hűtés rendszer: Viesmann hőszivattyús rendszer, padló- és falfűtéssel, illetve hűtéssel, mely egész évben kellemes hőmérsékletet biztosít. Szellőztető rendszer: Friss levegő minden szobában! Központi porszívó: A ház teljes területén. Konyha: Olasz fa konyhabútor, Miele gépek és elegáns gránitkő munkalapok. Teraszok: 2 fedett terasz a földszinten (20m2 és 10m2), egy fedett terasz az emeleten (10m2) és egy nyugati tájolású, 58m2-es pezsgőterasz, ahonnan minden nap élvezheti a naplementét. Beltéri medencetér: 10x4.5 m mozaikos medence ellenáramoltatóval, belső világítással és saját szolár-rendszerrel. Wellness élmény: Finn és infra szauna, ahol garantált a kikapcsolódás. Kert és tárolók: 12 m2-es kerti tó csobogóval, öntözőrendszer, 3 ciszterna (2 db 10 000 literes, 1 db 60 000 literes), 100 m2-es kerti szerszám- és gépkocsitároló. Az ingatlan belső elrendezése: Alsó szint: Tágas nappali amerikai konyhával, éléskamrával, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön WC, mosókonyha, szaunás wellness részleg és beltéri medencetér. Két gyönyörű, beépített terasz nyújt kilátást a kertre. Emelet: 2 hálószoba, fürdőszoba, 40 m2-es atelier, ahonnan a 58 m2-es teraszra léphetünk ki. Pince: 57 m2, itt kapott helyet a fűtési rendszer, a medence gépháza és egy különálló borospince. Garázs: 6 autónak elegendő hely, mindegyik elektromos kapuval. Ez a birtok nem csupán egy otthon, hanem egy életre szóló befektetés, ahol minden részlet a minőségről, kényelemről és a fenntarthatóságról szól. Zero rezsi, maximális kényelem – ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget Nyúlon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2011
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Rita Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Rita Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY