Eladó ház Nyírmada 250 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyírmada 250 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8251929
Referenciaszám: M287369-4735283
Feltöltve: ma

Nyírmada eladó családi ház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
159 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
5432 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SÜRGŐSEN ELADÓ TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ÜZLETHELYISÉGEKKEL ÉS NAGY KERTTEL NYÍRMADÁN! Nyírmada településen, ahol a vállalkozások számára számos lehetőség kínálkozik, most eladásra kínálunk egy önálló, többgenerációs családi házat üzlethelyiségekkel, garázzsal és hatalmas kerttel! Főbb jellemzők: Telek területe: 5432 nm Ház területe: 340 nm, ebből 140 nm-es üzlethelyiség. A 2003-ban épült, szigetelt ház masszív beton alappal, tégla falazattal és BRAMAC tetőcseréppel rendelkezik. Gáz- és vegyes tüzelésű fűtésrendszer, hőszigetelt műanyag redőnyözött nyílászárók. Minden szinten klímaberendezés biztosítja a kényelmet. A családi ház 4 bejárattal van kivitelezve. Földszint: üzlethelyiség, iroda, (konyha, mosdó, iroda, 3 raktár, WC, kazánház). Emelet: tágas konyha+étkező, 2 különnyíló szoba, terasz. Tetőtér: 2 különnyíló szoba, nappali, zuhanyzó. Udvar: pihenőudvar, terasz, filagória, garázs, melléképületek, 2 pince. Kert: gyümölcsfák (szilva, barack, alma, körte) és szántó, mélyfúrású kúttal az öntözéshez. Ez az ingatlan ideális választás azoknak, akik kereskedelmi, vendéglátóipari vagy más vállalkozási tevékenységet szeretnének folytatni Nyírmada városában, ahol a gazdasági potenciál egyre nagyobb. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Forduljon hozzám bizalommal, és tekintse meg személyesen! Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes! Irodánkban díjmentesen intézzük a hitel-, CSOK PLUSZ, Babaváró támogatások és biztosítások ügyintézését is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
A+
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Jánosné OTPip - Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 510 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Jánosné OTPip - Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 510 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY