Eladó ház Nyíregyháza 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyíregyháza 60 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8251951
Referenciaszám: M281490-4674974
Frissítve: ma

Nyíregyháza eladó családi ház 1+1 fél szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
550 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1504 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 418 Ft
Második évtől
136 910 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Kis Családi Ház Nyíregyháza Butykatelepen! Nyíregyháza Butykatelepen eladó egy bájos, kis családi ház, amely ideális otthon lehet pároknak vagy kisebb családoknak. Az ingatlan nyugodt környezetben helyezkedik el, és 1504 m²-es telken található, amely bőven kínál helyet pihenésre, kertészkedésre vagy akár bővítésre is. Főbb jellemzők: 1 egész szoba és 1 félszoba: Tökéletes méretű hálószobák a kényelmes élettér biztosításához. Konyha-étkező: Kellemes, tágas helyiség, ahol az étkezések örömteli pillanatok lehetnek. Kamra: Kényelmes tárolási lehetőség a háztartási eszközöknek és élelmiszereknek. Fürdőszoba-WC: Praktikus elrendezés, minden szükséges kényelmi funkcióval. Közlekedő és előtér: További tárolási lehetőségek és kényelmes átjárás a ház helyiségei között. Fűtés: Vízteres kandalló biztosítja a meleget a hideg hónapokban, így a fűtés költséghatékony és hangulatos. Klimatizált: Nyáron is kellemes hőmérsékletet biztosít. Garázs: Biztonságos parkolási lehetőség az autónak. Az ingatlan per- és tehermentes, így gyorsan költözhető. A telek mérete rengeteg lehetőséget kínál kertészkedésre vagy további építkezésre. Pénzügyi megoldások: Amennyiben lakáshitelre, CSOK-ra, Babaváró támogatásra vagy bármilyen más hitelre van szüksége, kedvező feltételekkel állunk rendelkezésére. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES. Kiváló elhelyezkedés: A ház csendes, kellemes környéken található. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Tekintse meg az ingatlant, és találja meg álmai otthonát Nyíregyházán! További részletekért és megtekintésért forduljon hozzánk bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
A+
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Jánosné OTPip - Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 510 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Jánosné OTPip - Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 510 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY