Eladó ház Nyíregyháza 236 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyíregyháza 236 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8246341
Referenciaszám: 180801009
Feltöltve: ma

Nyíregyháza eladó családi ház 6 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
402 542 Ft/m²
236 m²
Alapterület
745 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 597 Ft
Második évtől
394 136 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza Báthory lakóprkban megvételre kínálok egy 83 % készültségű önálló családi házat a következő paraméterekkel:   - 236 m2  hasznos (nettó) alapterület 2 szinten - 5 szoba + nappali/étkező/konyha - 2 fürdőszoba (3 WC) - 30-as porotherm tégla falazat 20 cm szigeteléssel - műanyag nyílászárók (3 rétegű üvegezéssel) - sátortető cserepes héjazattal ,kőzetgyapot szigeteléssel - padló fűtés becsövezés megtörtént  - összközműves telek  - 2 állásos garázs - 745 m2 telek terület   A generál kivitelező tulajdonos saját részre tervezett házának építési célkitűzése egy alacsony költséggel fenntartható,kevés karbantartást igénylő, optimális elrendezésű és tájolású kétszintes családi ház létrehozása volt. Ennek szellemében a földszinten -közvetlenül a bejárat mellett- egy dolgozó szoba lett kialakítva, ami mellett egy kézmosós WC található. Így akár úgy fogadhatunk üzleti partnert, hogy a család életterével nem találkozik. Az óriási méretű (52m2) dél-nyugati tájolású nappali/konyha/étkező mellett a fő háló (szülői) önálló fürdőszoba-wc-vel és 8m2-es gardróbbal lett kialakítva a földszinten. (Itt tlálható még a mosó konyha és a fűtés géptechnika)   Az emeleti szinten -ahol dőlt falakkal nem találkozunk- 3 szoba (gyerek szobák) lett kialakítva gardróbokkal és természetesen fürdőszoba/wc-vel.   Említést érdemel a 31 m2 -es földszinti fedett  és az emeleti 8 m2-es terasz.   A vételár a jelenlegi 83%-os készültségi szintre vonatkozik, azaz szigetelt/ behálózott falazat nyílászárókkal, villany, víz és szennyviz becsövezés/vezetékelés, padlófűtés becsövezés, gipszkartonozás, fürdőszobai geberit tartályok beszerelése , cserepes héjazat párazáró fóliával,födém szigeteléssel, garázs kapuval.... Igény esetén a tulajdonos vállalja a kulcskész állapot kivitelezését.     3 gyermekes családoknak (akár home officeban dolgozó szülőkkel) ideális választás ez a Nyíregyháza legfelkapottabb lakóparkjában található ingatlan. Amennyiben fontos , hogy a végső állapotot saját ízlése szerint alakítsa ki (hideg-meleg burkolatok, szaniterek, konyhabútor stb.) de szeretné ellenőrízni a szerkezeti állapotot (alap, falazat,szigetelések, gerendázat stb.) ,- kérem keressen és tekintsük meg együtt az ingatlant!    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázsvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh István Elements Group Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh István Elements Group Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY