Eladó ház Nyársapát, Köz düllő 12 3377 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyársapát, Köz düllő 12 3377 nm
Hirdetéskód: 8140140
Feltöltve: 3 hónapja

Nyársapát eladó családi ház 2 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
6 515 Ft/m²
3377 m²
Alapterület
3377 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 612 Ft
Második évtől
91 273 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyársapáton(külterületen) Cegléd és Nagykőrös közelében eladóvá vált szeretett otthonunk! A telek 3377négyzetméter ami teljesen be van kerítve. A telekhez tartozik egy kisebb akácos erdő, szántó föld jó minőségű talajjal, különböző gyümölcs fák, szőlő,Nyírfák,olaj fa. Az emésztő csatorna két éve teljeskörű felújításon esett át. A ház részben felújított. A tető félkész állapotban van,az udvar felőli része lemez tetőre lett cserélve 2022-ben. A ház két részes. A főépületben helyet kapott egy fürdőszoba+wc, előszoba,konyha,spejz,nappali ami jelenleg szobaként funkcionál, és egy szoba ami a tavalyi évben felújításon esett át. Laminált padlót és friss festést kapott. A nappaliban üvegtégla van beépítve,a szobában és a konyhában fa nyílászárók vannak,az előszobában pedig műanyag nyílászáróra lett cserélve 2 éve a bejárati ajtóval együtt. Központi fűtés van, vegyestüzelésű kazánnal. Víz(amelyet fúrott kút biztosít), villany, csatorna van,a UPC tv csatorna is be van kötve. A kisépülethez tartozik egy szoba és egy konyha,valamint garázs ami át alakítható. A kisépület teljeskörű felújítást igényel. Buszmegállók 5-8 perc sétára találhatóak. A falu kocsival maximum 10 perc ahol orvosi rendelő,fogászat, különböző üzletek, gyógyszertár,hivatal található. Cegléd kocsival 20-25 percre, Nagykőrös 30 percre van körülbelül. A kiinduló ár 22. 000 000ft de az ár minimálisan alku képes. Érdeklődni 06 30 898 5011es telefonszámon vagy itt és privátban messengeren. Ha egy csendes nyugodt környezetre vágysz, és felkeltette érdeklődésedet a hirdetésem akkor keress bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesbelsőkertmelléképületparabolaantennabútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
László Vivien
+36 30 898 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
László Vivien
+36 30 898 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY