Eladó ház Nyárád 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyárád 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8224043
Referenciaszám: M286787
Feltöltve: 20 napja

Nyárád eladó családi ház 3+2 fél szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
460 000 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1044 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 167 385 Ft
Második évtől
219 471 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém Vármegyében, Nyárádon kínálunk eladásra egy 115 m? alapterületű, teljeskörűen felújított téglaházat, amely 3+2 szobával rendelkezik. Az ingatlan praktikus elrendezése négy lakószobát, egy amerikai konyhás nappalit, előszobát, társalgót, közlekedőt, fürdőszobát, különálló WC-t, háztartási helyiséget, egy tágas fedett teraszt, kazánházat és egy nyári konyhát foglal magában Az elmúlt években a ház átfogó felújításon esett át, melynek során a csatornahálózatot és az elektromos vezetékeket teljes körűen kicserélték. A tetőszerkezetet újralécezték és fóliázták, majd Terran betoncserép került felhelyezésre. A házat 12 cm-es Nikecell szigeteléssel látták el, az új külső színezést, valamint új ereszcsatornát kapott. Az ingatlant körülvevő betonkerítés is teljesen új, melyhez a befejezéséhez szükséges festékanyag rendelkezésre áll. 2022-ban az ingatlan egy 60 m2-es fedett terasszal bővült, amely jelenleg burkolásra vár, azonban a hidegburkolatok már megvásárlásra kerültek, és a vételár részét képezik. A 1044 m2-es telek ideális elhelyezkedésű, és egy 90 m2-es kocsibeállót kínál, amely akár öt autó számára is kényelmes parkolási lehetőséget biztosít. Az ingatlan utcafrontján egy nyári konyha, míg a telek hátsó részén egy fa szerkezetű kerti tároló található. A ház fűtését egy 6 éves öntvény vegyes tüzelésű kazán biztosítja, amelyhez elegendő tüzelőanyag, száraz, konyhakész fa áll rendelkezésre, 3-4 télre, ami önmagában is komoly értéket képvisel. Emellett alternatív fűtési megoldásként egy 5,5 kW-os inverteres hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. Az ingatlan hőszigetelt nyílászárókkal van ellátva, többségében modern műanyag ablakokkal. A ház mediterrán stílusát tovább fokozza a 200 m2 térkő, amelyből 30% már lerakásra került. A fennmaradó munkálatok befejezése az új tulajdonosra vár, de a szükséges anyagok már rendelkezésre állnak. Az ingatlan riasztó- és kamerarendszerrel is felszerelt, így a biztonság garantált. Nyárád, egy közel 1000 lakosú település, a Pápát Sárvárral összekötő főútvonal mentén található, Pápától mindössze 10 km-re, a Bitva patak mentén. A községben óvoda, orvosi rendelő, védőnői szolgálat, Közösségi Ház, könyvtár és kisebb élelmiszerbolt is megtalálható. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a teljeskörűen felújított, tisztasági festés után költözhető ingatlan, keressen bizalommal! Képek és további információk az OTP Ingatlanpont szellemi tulajdonát képezik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1965
Terasz:
58 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosteraszbútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Némethy Zsolt Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Némethy Zsolt Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY