Eladó ház Nőtincs 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nőtincs 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8204174
Referenciaszám: H489049
Frissítve: 10 napja

Nőtincs eladó családi ház 6 szobás: 41,8 millió Ft

41,8 millió Ft
298 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1214 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 263 Ft
Második évtől
173 420 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az álomotthon, amit mindig is kerestél! Ebben az ingatlanban minden benne van, amit egy családnak csak kívánhat. Ez egy 140 nm hasznos területű, 6 szobás, 3 fürdőszobás, 2 garázs férőhelyes, jó állapotú ház, ami egy 1214 nm-es telekre épült, a kert végében, fűzfák alatt a Lókos patak csörgedezik. Az ingatlan fűtése gáz (cirko) padlófűtéssel és vízteres kandalló. Falusi Csok kompatibilis. Az otthon szíve a tágas nappali, amely a konyhaszigetes amerikai konyhával együtt egy igazi családi központtá válik. Az ingatlanban található még szauna és jakuzzi is, így a pihenés és kikapcsolódás garantált. Az ingatlan Nőtincs városában, a Diófa utcában található, egy csendes és biztonságos környéken. A közlekedés távolsági busszal, és autóval kényelmesen megoldható. Budapest 45 perc, Vác 20 perc távolságra van. Ha szeretnél egy igazi vízparti otthont, ahol a csend és nyugalom garantált, akkor ez az ingatlan neked való. A környék adottságai lehetővé teszik a kikapcsolódást, a természet közelsége pedig az egészséges életmódhoz járul hozzá. Ha bármilyen kérdésed van az ingatlanról, ne habozz, keress minket bizalommal. Az ügyfeleink elégedettsége az elsődleges számunkra, és minden kérdésre szívesen válaszolunk. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, és váltsd valóra álmaid otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harányi Zsuzsanna Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harányi Zsuzsanna Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY