Eladó ház Noszlop 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Noszlop 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8221629
Referenciaszám: 170640
Frissítve: 17 napja

Noszlop eladó családi ház 2 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
12 391 Ft/m²
65 m²
Alapterület
799 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 325 Ft
Második évtől
41 073 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170640 hivatkozási számú noszlopi családi ház. Noszlop csendes kis település Ajkától 13, Pápától 19, Devecsertől 9 kilométerre. A körülbelül 1000 fős községben iskola, óvoda is található. A 799 négyzetméteres telken álló, 65.5 négyzetméteres , felújításra váró ház vegyes falazatú, összesen 3 lakóhelyiségből áll. A két nagy szoba az előtérként is használt konyhából nyílik. Valamennyi helyiség metlaki borítást kapott. A konyha hátsó részében ki lehet alakítani egy fürdőszobát is. A fűtés kályhákkal oldható meg. Jelenleg a ház komfortnélküli. A villanyt, vizet bevezették, a csatorna az udvarban, a gáz pedig az utcán található. A bejárati ajtót nemrég cserélték, a többi nyílászáró régi. A ház mögött két tároló, középen pedig istálló található, így az ingatlan állattartásra is alkalmas lehet. A tetőszerkezet egy része jobb állapotban van, a lakótér feletti viszont javításra szorul. Felúítás után a ház, és a melléképületek felidézhetik a régi parasztházak hangulatát. Az összesen 130 négyzetméteres alapterület miatt viszont alkalmas lehet raktárként való alkalmazásra is. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó noszlopi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170640 Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1935
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mádl Tibor Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 247 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mádl Tibor Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 247 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY