Eladó ház Nikla 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nikla 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8225406
Referenciaszám: H490441
Frissítve: 15 napja

Nikla eladó családi ház 4 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
234 783 Ft/m²
115 m²
Alapterület
5983 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 433 Ft
Második évtől
112 017 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Marcalitól 10 km távolságra egy 115 nm-es, 4 szobás, fürdőszobával rendelkező családi házat Nikla központjában. A dupla telek mérete 5983 nm, így bőséges teret biztosít kertészkedéshez, gazdálkodáshoz és kikapcsolódáshoz. A telek végében gyönyörű akácültetvény lett telepítve. Az ingatlan állapota átlagos, tágas terekkel rendelkezik, amik igény szerint alakíthatók, modernizálhatók. Az épület beton alapra, tégla falazattal épült, a tető cserép borítású. Nyílászárók nagy része fa szerkezetű, az utcafronti ablakok műanyagra lettek cserélve. A ház több gyermekes családoknak is ideális választás lehet, ami 3 külön nyíló szoba, előtér, nappali, konyha, fürdőszoba, külön WC, és számos melléképületből áll. Pince, nyári konyha, kamra, épített kemence, nagy méretű garázs, melléképületek, udvari kút, minden, ami a vidéki élet komfort érzetét növeli. Az ingatlanra falusi CSOK igényelhető, így akár állami támogatással is megvásárolható. A környék ellátottsága kiváló, a központi elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos szolgáltatás elérhető pár perc sétával. A környék biztonságos és csendes, a telek mellette közvetlen szomszédok nincsenek. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, a hát bármely napján keressen bizalommal! Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1967
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY