Eladó ház Nikla, lakóövezet 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nikla, lakóövezet 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7900617
Referenciaszám: M260580
Frissítve: 20 napja

Nikla eladó családi ház 5 szobás: 7,9 millió Ft

7,9 millió Ft
65 834 Ft/m²
116 m²
Alapterület
1836 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 24 997 Ft
Második évtől
32 775 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Somogy vármegye, Nikla községben családi ház eladó. A település közel Marcali városhoz ( 10 km ) , a gyógyvizéről ismert Csiszta fürdő, a Balaton part mind emeli a településen lévő ingatlanok értékét. Megtalálható a településen minden alapvető szolgáltatás. Óvoda van, iskola a közeli településeken. Az utca ahol a ház található nyugodt, csendes, szomszédok távolabb, nem látnak bele az itt lakók életébe. Az ingatlan két éve nem lakott, kívül és belül is felújításra szorul. Nagycsaládosoknak nagyon szép lakókörnyezetté alakítható. Nem túl nagy költséggel megújítható. Négy nagy szoba, konyha két kamra , fürdőszoba és egy pár éve épült és kialakított wellness szoba található a lakóházban. Sajnos sok mindent leszeretlek az " illegális gyűjtögetők " . A fűtést a falban elrejtett ( műanyag ) csőhálózaton a radiátoros hőleadással oldotta meg az előző tulajdonos, vegyes tüzelésű kazánnal. ( jelenleg fűtés nincs ) . Sajnos a radiátorokat, villanykapcsolókat , csaptelepeket ... mind mind leszerelték. A víz visszakötése folyamatban van. Villanyáramot vissza kell köttetni. Szennyvíz hálózat kiépítve , a telken belül. Nyílászárókat , cserélni kell, mert azokat is kifosztották. Az udvaron található egy nagyobb mellék épület ahol tárolásra és garázsnak kialakítható hely van , kisebb renoválás után. A z ingatlan 1839 m2 , a nagy területen megtermelhető a család élelmiszere, állatok tartására is alkalmas a terület. Az ár irányár, alkuképes . A településen falusi CSOK igényelhető. ( januártól még kedvezőbb feltételekkel ) Alacsony önrésszel, könnyebben megvásárolható, felújítható a lakóház. Kedvezményes hitel szintén igénybe vehető amennyiben a vásárló megfelel a feltételeknek.. Mindezek elintézését ingyenes szolgáltatás keretein belül, OTP Bank szakképzett pénzügyi végzettségű kollégáink gyors ügyintézéssel állnak a vásárló rendelkezésére. Amennyiben felkeltette a hirdetés az érdeklődését, keressen bizalommal készséggel állok a rendelkezésére. Az OTP Ingatlanpont ajánlásával .

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfort nélkülivilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY